|
Zeki Kadın:) Boşuna dememişler kadın şeytana papucunu ters giydirir diye:D
|
|
15-08-2007, 03:51 PM
|
|||
|
|||
|
Zeki Kadın:) Boşuna dememişler kadın şeytana papucunu ters giydirir diye:D
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
"Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der. Müthis¸ heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla. "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim!" ![]() Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
15-08-2007, 04:07 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Zeki Kadın:) Boşuna dememişler kadın şeytana papucunu ters giydirir diye:D
muthismis yaaa:D:D:D
|
|||
|
15-08-2007, 07:01 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Zeki Kadın:) Boşuna dememişler kadın şeytana papucunu ters giydirir diye:D
kadın zekimi bilmiyorum ama adam saglam angutmuş:D
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
28-09-2007, 05:18 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Zeki Kadın:) Boşuna dememişler kadın şeytana papucunu ters giydirir diye:D
aynen katılıyorum adam angut yaaa
![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||