|
Zamane Çocukları:)
|
|
11-11-2007, 12:33 AM
(Bu Mesaj 11-11-2007 12:34 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
Çocuklar ögle yemegi icin
Katolik ilkokulunun kafeteryasinda siraya girmislerdi. Masanin basinda büyük bir elma yigini vardi, Rahibe bir not yazip elma tepsisinin üzerine asmisti: "Sadece BiR tane alin. Tanri izliyor" Sirada biraz daha ilerleyince, masanin diger ucunda büyük bir cukulatali cörek yigini vardi. Bir cocuk not yazmisti, "istediginiz kadar alin. Tanri elmalari gözlüyor" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Bir gün kücük bir kiz oturup annesinin mutfakta bulasiklari yikamasini seyrediyordu. Aniden annesinin saclarinda beyazlar oldugunu fark etti. Annesine bakti ve merakla sordu, "Neden sacinda beyazlar var anne?" Annesi yanitladi, "Her yanlis yaptiginda, beni kizdirdiginda, mutsuz ettiginde, saclarimdan biri beyazlar" Kücük kiz bu cevap üzerinde bir süre düsündü ve sonra sordu, "Anne, oyleyse anneannemin tüm saclari nasil bembeyaz oldu?" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Bir anaokulu ögretmeni siniftaki cocuklar resim yaparken, onlari seyrediyordu. Her cocugun calismasina bakmak icin sinifta dolasiyordu. Gayretli bir sekilde calisan kücük bir kizin yaninda gittiginde, ona ne cizdigini sordu. Kiz yanitladi, "Tanriyi ciziyorum" Ögretmen duraksadi ve sordu, "Ama hic kimse Tanrinin neye benzedigini bilmiyor" Kiz kafasini kaldirmadan yanitladi, "Birazdan ögrenecekler" ------------------------------------------------------------- Kücük bir kiz ögretmeni ile balinalar hakkinda konusuyordu. Ögretmen bir balinanin insani yutmasinin fiziksel olarak imkansiz oldugunu söyledi, cünkü balinalarin bogazi cok kücüktü. Kücük kiz Jonah'i (Yunus peygamber) bir balinanin yuttugunu söyledi, sinirlenen ögretmen balinanin insani yutamayacagini tekrarladi, bu imkansizdi. Kücük kiz söyle dedi, "Cennete gittigim zaman Jonah'a soracagim" Ögretmen "Ya Jonah cehenneme gittiyse?"diye yanitladi. Kücük kiz " O zaman sen sorarsin'' ------------------------------------------------------------ Çocuklar hep birlikte fotograf cektirmislerdi, ögretmen her birini bir fotograf almaya ikna etmeye calisiyordu. " Düsünün, büyüdügünüz zaman bu fotografa bakip 'Bu Jennifer, o avukat,' veya 'bu Michael,o doktor' demek ne kadar güzel olur" Sinifin arkasindan zayif bir ses cinlar "Ve bu ögretmen, o öldü." Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
13-11-2007, 01:44 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Zamane Çocukları:)
hiç okuyasım gelmedi canım ama o kadar sırıttığına göre güzel herhaldeeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. napim ama cok uzunnnGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
14-11-2007, 12:17 AM
|
|||
|
|||
|
okumazsan okuma kızım bananeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. sen gülemicen ben okudum güldümGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|