|
Yeni Oyun Uydurdum Belki Sitedeki Kişi Sayısını Görüp Utanırlarda Girerler:)
|
|
18-10-2007, 12:14 AM
|
|||
|
|||
|
şuanda sitede kaçkişi çewrimiçi?? hem sitenin genelde kaç kişi tarafından takip edildigi bulunurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ewt şuan rekor bi sayı gördüm bugun için 5 Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
18-10-2007, 12:17 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Oyun Uydurdum Belki Sitedeki Kişi Sayısını Görüp Utanırlarda Girerler:)
Ya ne kasıyorsun Gizem,giren girsin girmeyen girmesin,site 10000 kişi olup kimse girmeyeceğine,5 kişi olsun herkes yazsın,sohbet etsin...hiç yazmayanları atacağım zaten,ihtiyaç duyarlarsa tekrar üye olsunlar...
|
|||
|
18-10-2007, 12:19 AM
|
|||
|
|||
|
bencede en iisi atmak kuru kalabalık yapmasınlar sitemzde yaw...
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
18-10-2007, 02:05 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Oyun Uydurdum Belki Sitedeki Kişi Sayısını Görüp Utanırlarda Girerler:)
atmayı bilmemde üye olurken admin onayı koymak şart.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
18-10-2007, 12:33 PM
|
|||
|
|||
|
ewt bide gereklibilgilerde dönemi falan yazmadan kabul edilmese üyelkler çok güsel olrGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|