|
yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
|
|
17-05-2007, 01:13 AM
|
|||
|
|||
|
yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
cok ösledim yaaa yemekhaneyi ve ortamını..şaplı çayı,aşcıların dama oyunlarını,devrilen sürahi bardak kulelerini,lahmacun yeme yarıslarını,Altaş'ın baharatlarını,kim kimin meyvesini caldıları,şaplı çayı,gece yarısı öğünlerini,hatta su ilk zamanlardaki kızlar ve erkekler tamamen ayrı tarafa olayını,ramazan da girişteki sigara dumanını,mutfaın ve spor salonu arasındaki gecidi,yumurta tokusturmayı,yanık kokan sütü,yemeinden kıl cıkmayana verilecek ödülleri düşünmeyi,kaynaklı sıraları..ne biliim ya üniversitelerimizdeki meshur yemekhane eylemleri de acaba bu eski özlemlerden dolayı mı yapılıor?
orda bize emek harcamıs bütün calısanların dilerim Allah yüzünü güldürsün.. ![]() "\(O_o)/" aNoLDSuMo-114 *98-o1 Aykutalp Gürel *DEAD*TugLA *DEAD*HaDeS *DEAD*sKuLLsKeWeR *DEAD*NoMaDSouL "Hayat ne senin gördüğün gibi toz pembe;ne de benim çizdiğim gibi kapkara.." |
|||
|
17-05-2007, 01:16 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
sabah yeni gelmiş sıcak ekmei,bi kova yogurdu,etütte atıstırılan domates ve salatalıkları da tabi..
![]() "\(O_o)/" aNoLDSuMo-114 *98-o1 Aykutalp Gürel *DEAD*TugLA *DEAD*HaDeS *DEAD*sKuLLsKeWeR *DEAD*NoMaDSouL "Hayat ne senin gördüğün gibi toz pembe;ne de benim çizdiğim gibi kapkara.." |
|||
|
17-05-2007, 01:23 AM
|
|||
|
|||
|
yemekhaneyle ilgili anının birinden bahsedilmişti bi konuda Emrah ve Pak'ın adlarının gectii..ama bi kac tane daa var benim gülümseyerek hatırladıım...(kendi kendime yazıorum evet..ve yine evet acım belli olması umrumda deil evde ne su var ne ekmek)..neyse
lise 1 di Selim le tenefüsteyiz dolanıoruz bi hindi gördük daa yemekhane yemeklerine alısamamısız demek ki acız yarı geyik yarı yakalarsak neden olmasın modunda kovalamaya basladık bizi gören büyüklerimiz yanımıza geldi AGAlarımız mı desem (: "napıosunuz "walla acız yakalayıp yicez yptırrıs yemekhanede filan " manyak mısınız lan bunlar yan fabrikanın hemö nasıl kesceksiniz falan filanlı bi konusma ardından biz tabi derse döndük sonra bi ara dolsırken bi kac tüy gördük yürüdük ilerde bi kac tane daa sonra daha fazla aa o da ne hindi kafası.. afiyet oldu di mi 51?bize de koklatsaydınıs keşke ya ![]() "\(O_o)/" aNoLDSuMo-114 *98-o1 Aykutalp Gürel *DEAD*TugLA *DEAD*HaDeS *DEAD*sKuLLsKeWeR *DEAD*NoMaDSouL "Hayat ne senin gördüğün gibi toz pembe;ne de benim çizdiğim gibi kapkara.." |
|||
|
17-05-2007, 01:33 AM
|
|||
|
|||
|
bi de ilk üst dönemlerle yemekhane e daldııımda Faruk da vardı galiba bi de Adnan sanırım neyse cok eglenmistim..nasıl ama görseniz bi de millet (bizim dönem)ekmek peynir alıp filan dönüolar o sıra biz girdik yemekhaneye üst dönem sanki ascı orusu Diri Tilkici Mete filan koca kazanlarla fırınlarla ama daa bi sürü kisi vardı kızartmalar yapıldı etler pişirildi o koca kazanlar yıkandı da sonra ,kücük bulaşıklar her zamanki gibi asaıya dolaplara..biri kaşlarında oluo du koca ocaı yakarken,b,iri de parmaını yakmıstı MEtey di glb ii gelir die yumutaya sokmustu parmaını,ama en bombası yogurttu..bi kova yogurt var dümdüz üztü herkes durdu bakıo ici gitti kim olduunu hatırlayamıorum amaaaan diip daldırdı comcayı ; koca bi cukur ,bi kac farklı kasık darbesi daa sonra düzeltilmeye calısıldıı olmadı (: o koca kovaya nasıl girişildi sonra ayran yapılıp icildi hatta yine bitmedi asaıya yatakhanelere ayran servisi bile yapılmıstı bitirmek icin :D..sanırım mideye giderse günah deil dökersek günah olur mantııydı y da ne bileyim bunlar vergilerle alınıor devlet malı yenilir dökülmes mantııydı..
![]() "\(O_o)/" aNoLDSuMo-114 *98-o1 Aykutalp Gürel *DEAD*TugLA *DEAD*HaDeS *DEAD*sKuLLsKeWeR *DEAD*NoMaDSouL "Hayat ne senin gördüğün gibi toz pembe;ne de benim çizdiğim gibi kapkara.." |
|||
|
17-05-2007, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
heyt bee.. hiç yapmadığım sabah kahvaltılarını bile özledim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. uyku daha tatlı geliyordu sanırım.. ;)
hatta sınıftan çağrılıp, kızlar sizin emekleriniz pek tatlı oluyormuş edasıyla yaptığımız yemekleri Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. sonra yemek yaparkenki aşçı amcaların muhteşem misafirperverlikleri ve tabi sohbetlerini.. ühüüüü Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() yüzümde olmasa da kalbimde çok sağlam iz kaldı,ve ben yüzümdeki çizgiden çok kalbimdekini görüyorum her aynaya bakışımda... |
|||
|
21-05-2007, 10:48 AM
|
|||
|
|||
|
yemek dağıtmalarımı çook özledim..içeri geçip mehmet amcanın bana yemek yapmayı öğretmeye çalışmasını özledim... hey gidi günler hey ...........
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
21-05-2007, 10:55 AM
|
|||
|
|||
|
yemekhanede bi keresinde mesut hoca cennetin kafasına yumurta fırlatmaya çalışmıştı..herkes yumurtaya kilitlenmişti..cennet yerinde oturuyor mesut hocaya bakıyor.. bizde hoca şaka yapıyor zannediyorduk.. öyle bi an oldu ki hoca yumurtayı fırlattııı vee cennet tabi son anda kaçtı..yumurtanın akıbeti ise tahmin edeceğiniz üzere paramparçaa....
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
30-05-2007, 02:22 PM
|
|||
|
|||
|
Yemekhane diyince bi türlü düzene sokulamayan o yemek alma sırasını hatırlıyorum ben bi r de bizim dönemden ekmeğe elini sürme yoksa almicam ben demesi üzerine tüm ekmeklere elimi sürdüğümüGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images....ama kız almıştı o ekmeği...
|
|||
|
04-06-2007, 07:34 AM
|
|||
|
|||
|
yemekhane sırasına kaynak yapmak kadar zevkli ne vardı bea? hatta lise 3 te bekler, millet uzunca kuyruk oluşturduktan sonra gider en önden yemeği alırdık. ramazanlarda o girişten masaya gidene kadar bir o yana bir bu yana sallanmalarımız da acayip komik olurdu.
![]() Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
04-06-2007, 04:18 PM
|
|||
|
|||
|
Aydınpeki o ramazan larda sigara içmeyi bekleyen tüm hepimizin hali :P
|||
|
|