|
yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
|
|
08-06-2007, 04:33 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
ramazanda lise 3 sırası yoktu çok şükür de... lise 1de hep 'ah ulan ah bir gün biz de lise2-3 olur muyuz' dediğimiz anlardan biri daha.. çabucak olunca da zevkle milletin sırasını işgal ettiğimiz anlarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hem güzel hem iğrnç bir gelenek işte.. :p
![]() yüzümde olmasa da kalbimde çok sağlam iz kaldı,ve ben yüzümdeki çizgiden çok kalbimdekini görüyorum her aynaya bakışımda... |
|||
|
16-03-2008, 03:23 PM
|
|||
|
|||
|
RE: yemek isteyen gessiiiiiiiiinn!!
ya biz lise ikideyken oylama olmuştu lise ikiler öne geçsin mi diye...komikti diyecek başka bişe yok..
![]() anadolu üniversitesi endüstriyel tasarım 2006 mezunu |
|||
|
17-03-2008, 03:57 PM
|
|||
|
|||
|
bencede gayet saçma bi uygulamaydı! bzm dönemde çok kullanılmadı daha dorusu son dönemlerde erkekler tarafndan kullanıldı genelde! ama brnde hiç yapmadım diememGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
17-03-2008, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
bence gayet guzel bir uygulamaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
|