|
Yaşam Felsefeniz:)
|
|
26-10-2007, 10:45 PM
|
|||
|
|||
|
Koç
Ben öncü olmak istiyorum ! Boğa Yaşamak ve yaşattırmak ! İkizler Yeni ve heyecan veren şeyler bulmalıyım ! Yengeç Rahat yaşamak / hissetmek istiyorum ! Aslan Kendimi kanıtlamam lazım ! Başak Çevreme nasıl yararlı olabilirim ? Terazi Bir bütün olabilmek için sana ihtiyacım var ! Akrep Sebepleri oluşturmak istiyorum ! Yay Nasıl büyüyebilirim ? Oğlak Bir hedefe ulaşmak istiyorum ! Kova Ben mükemmel bir bireyim ! Balık Hepimiz birbirimizle bağlantılıyız. ![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
27-10-2007, 01:59 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Yaşam Felsefeniz:)
vay gizem abla benimki tam bana uyuyo ikizler;) yeni arayıslardayım hep kızlar sıkıcı sınavlar sıkıcı bilgisayar sıkıcı hep yeni bir seyler ararım
![]() Hak yolunda birleşelim
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
28-10-2007, 08:14 PM
|
|||
|
|||
|
Aslan
Kendimi kanıtlamam lazım ! hic oyle bi cabam olmadı cünkü zaten ben en iyiyim.... |
|||
|
28-10-2007, 11:58 PM
|
|||
|
|||
|
heheheeh
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
29-10-2007, 08:27 AM
|
|||
|
|||
|
Yay
Nasıl büyüyebilirim ? Oğlak Bir hedefe ulaşmak istiyorum ! ikisi de tutmuş sanki |
|||
|
29-10-2007, 08:30 AM
|
|||
|
|||
|
yay
nasıl büyüye3bilirim hiçte öyle değil yeterince büyüdüğüme inanıorum keşke biraz da küçük olabilsem ![]() Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği |
|||
|
30-10-2007, 11:51 PM
|
|||
|
|||
|
walla yengec....rahat yasamaak istioruuum=öss cilesii bitsin Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
30-10-2007, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
ama Allahı war koc da tam yaniiii tipik özellikleriii Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
31-10-2007, 01:03 AM
|
|||
|
|||
|
Benim yaşam felsefem yarın yapabileceğin işi bugunden yapmaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
02-11-2007, 01:48 PM
|
|||
|
|||
|
benmkide gez eglen durGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|