Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uyumadan önce en çok ne yapmayı sewersiniz???
29-08-2007, 12:17 AM
14 uyumadan önce en çok ne yapmayı sewersiniz???
ben şahsen günün özetini düşünür we ya gülerim yada aglarımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 12:27 AM
Cvp: uyumadan önce en çok ne yapmayı sewersiniz???
uyumadan önce ksdfl net e bakmayı çok severimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Flaş Flaş Flaş boyle bir yalakalık gorulmemiştir.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 12:35 AM (Bu Mesaj 29-08-2007 12:38 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
14 RE: uyumadan önce en çok ne yapmayı sewersiniz???
aa hiç olur mu böle bi hobi de olabilir yaniGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 01:53 PM
uyumadan önce "o" nun odasının ışığının kapamasını bekliorum ben.
konşuyuz da onndanGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gözlerindeydi aşk benleyken
sözlerindeydi o derin tutkun
şimdi kalbimde bir boşluk
ben seninleyken kayboldum!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-09-2007, 01:13 PM
ben uyumadan once yataga yatmayı severim ;)
Alıntı Yaparak Cevapla
12-09-2007, 08:17 PM
walla gizemin dediiği gibi uzanıp o günü düşünmek bi de üstüne yaptıklarıma gülmek..komik oluooo walla

dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-09-2007, 03:31 PM
RE: uyumadan önce en çok ne yapmayı sewersiniz???
hergün farklı bişey yaparım hayatı monoton yaşamam bazen masa tenisi(oynamayı pek beceremesemde)oynarım bazen müzik dinlerim bazen tv izlerim arada bi de dişlerim fırçalarımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-10-2008, 09:26 PM
İçmeyi..
Alıntı Yaparak Cevapla
08-10-2008, 09:28 PM
bak tam ben dıecektım varya sen yasmıssın hemn bnde ıcmeyı severım Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bısy daha vr da o +18 Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

OkuyUn Benİm Gbİ AmeLe OlMayıN Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-10-2008, 09:29 PM
Bende onu sen söyle diye söylememiştimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  idam edilmeden önce son dileğiniz ne olurdu? bekir g 14 401 22-12-2007 11:29 PM
Son Mesaj: melankolik

Tema Degistir: