|
TIPÇILAR ve sınavları??
|
|
15-04-2007, 12:47 AM
|
|||
|
|||
|
TIPÇILAR ve sınavları??
vize falan herşey dahil hiçbi sınavdan çakmayan var mı?? vardır heralde.gerçi sdflilere yakışmaz amaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ben geçen yılki ilk sınavımdan çakmıştım organik kimya vizesi (adnaaaaan) |
|||
|
15-04-2007, 05:19 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: TIPÇILAR ve sınavları??
memincim henüz çakmadım ama...
pazartesi belli olacak çakmaktan korktuğum sınav yani inş. ![]() Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik... "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik... ¨N¨F¨K¨ |
|||
|
16-04-2007, 03:29 AM
|
|||
|
|||
|
nöroloji cok komplike.. imkanım olursa bunu öğrenmeden okulu bitirecem
![]() TRAJİK HAYATIMIN EN KOMİK ANIYDI LİSE YILLARIM... YALANDA OLSA SEVİYORUM O YILLARI ELİMDE DEĞİL... cihan(2004)kadirli(ankara) |
|||
|
16-04-2007, 08:58 AM
|
|||
|
|||
|
RE: TIPÇILAR ve sınavları??
bizim genetik gıcıktı ama onlardanda baraj yemedim çok şükür
![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
06-06-2007, 05:27 PM
|
|||
|
|||
|
bizim sınavlar topluca oluyor yani çakarsam 1 senem gidecek.ve hala dersler bitmedi en son sınav 9 temmuz.büte kalırsam 22 temmuz(inşallah kalmam)okuldan çok sıkıldım artık,tatil olsa da kurtulsam diyorum ya tatil bize haram
|
|||
|
06-06-2007, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
İstanbul tıp fakültesindeki fen liseliler olarak şu zamana kadar hiç bi dersten kalmadık. Şu dönemi de atlatırsak kalmayız bi daha heralde..
![]() TT€^M |
|||
|
06-06-2007, 10:32 PM
|
|||
|
|||
|
bu zamana kadar hep tatillerim bütlerle tek derslerle geçti 4 yıllık tıp hayatımda görmediğim eza çekmediğim cefa kalmadı ömrüm bir seyyah gibi anfi anfi sınavlarda geçti gün oldu notların üstünde uyudum gün oldu hiç uyumadımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu cuma son sınavım var geçersem bütsüz bir tatil olacak inşallah
![]() mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp] |
|||
|
07-06-2007, 10:44 PM
|
|||
|
|||
|
ewet gencler bugün pato sınavımı verdim. acayip keyifliyim.tabi bi süreligine Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Tbp.Tuğgeneral Prof. Dr. İ. Halil SEVER Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.))) |
|||
|
27-06-2007, 10:55 PM
|
|||
|
|||
|
2. sınıfın nerdeyse tüm derslerini kalacam kalacam diye geçtim, ve dün nihayet son sınavı vermiş ve resmen yaz tatilini başlatmış oluyoruz tüm itf liler olarak, tüm ksdfl mezunu itflilere iyi tatiller... :7:
![]() 2005 mezunu __böle haber şimdi mi verilir doktor__? |
|||
|
28-06-2007, 09:09 AM
|
|||
|
|||
|
hayırlı olsun tatiliniz bizde güya tatile girdik ama bu staj okumakdan zor:D Walla derslerin gözünü yiyim öğrenciliğin kıymetini şimdi anladımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
|