Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TIPÇILAR ve sınavları??
21-10-2007, 06:10 PM
RE: TIPÇILAR ve sınavları??
dimi ne gıcık okul bu cerrahpaşaaa...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
24-12-2007, 09:49 PM
sibel2050 Yazılan:dimi ne gıcık okul bu cerrahpaşaaa...

cık cık cık.. hiç tasvip etmiyoruz bu tür söylemleri...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

2005 mezunu

__böle haber şimdi mi verilir doktor__?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-01-2008, 10:46 PM
KOMİTE SONRASI SORULAR TARTIŞILMALI MI TARTIŞILMAMALI MI?

yeterki incinmesin yaşanmışlık...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-02-2008, 02:36 PM
ya boşverin tartışmayın sınavda olan olmuştur.ayrıca karşınızdakinin doğru söyleyip söylemediğini bilmeden eğer sizin cevabınızla uyuşmuyorsa boşu boşuna moralinizi bozmuş olursunuz bence.bir eczacılık öğrencisi olarak bunu söylemek bana ne kadar düşer bilemiyorum ama dediğim gibi bence öyle boşverin gitsin sonuçlar açıklandığında öğrenmiş olursunuz zaten:)yani ben vize veya finallerden sonra soru tartıştığımı hatırlamamGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. tabi komitelerde durum farklıysa bunu sadece tıpçılar bilir:)bu arada atladım konunuza kusura bakmayınGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-03-2008, 02:29 AM
Türkiye'nin geleceği doktorlarımızla gurur duyuyorum,hepiniz iyi doktorlar olun,yeter artık Türkiye'nin orta okul mezunu çakma doktorlarından,inşaattan anlamadan apartman diken katillerden bıktık,hergün görüyoruz ameliyatta vücutta makas unutanlar,betonun içine çimento poşeti atanlar,insanlarının hayatlarıyla oynuyorlar.Avrupanın çok gerisinde değiliz artık,daha fazla olanaklarımız var,daha iyi imkanlarla yetişiyoruz.Bizden sonraki nesle aktarmakta en önemli görevimiz olmalıdır,onun için en iyi şekilde öğrenelim ve uygulayalım.Hepimize sınavlarımızda başarılar...
Alıntı Yaparak Cevapla
24-03-2008, 09:15 PM
ewt çok doru sölemiş artık geride diilz we daha ileriye gitmek içn en büyk görew bize düşüo... herkese başarılar tıpçıların işide baya zor yaaa Allah yardım etsin ne diym...

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir: