Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TIPÇILAR ve sınavları??
28-06-2007, 09:21 PM
Cvp: TIPÇILAR ve sınavları??
tıpçılar ve sınavları diyince ne kadar zorlu bi yılı atlattık bu sene yaa.. arkadaşlar değer mi kadar kafa yormaya diye düşünmeden edemiyor insan bazen..gelecek yıl napacaz dur bakalım..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

zamanla alışılırmış ama alışamayanlar var...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-06-2007, 09:06 PM
RE: TIPÇILAR ve sınavları??
ahanda bugün bitti
geçtim bea!?

MARİFET TIPTA DEĞİL TİPTE...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-06-2007, 09:40 PM
helal ömer.. iyi bari sınavlarınız bittiyse sitedeki aktif tıpçı oranını yükseltin:D

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
16-07-2007, 02:35 PM
bu tıpa zor derler birde..çok çalışmadan geçmek nasip oldu bu yıl yaa.. 3. sınıfım allaha şükür..

Bueno es culantro, pero no tanto.
..hiçkimse..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-07-2007, 01:51 PM
17 RE: TIPÇILAR ve sınavları??
memin kardeş nasılsın görüşemiyoruz bu aralar arada bi msj at da yaşadığını bilelim
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-07-2007, 06:46 PM
bizim sistem komiteydi tabi bende her komite baraj yedim klasik olarak:)onlar önemli değilde en çok içime oturan 3. komite biyofizikten baraj yemiştim 22 sorudan 3 netim kaldı

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.Sınıf
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-07-2007, 06:49 PM
fatih bana göre vize sistemi daha zor komitede konuyu bırak ders eleme şansın oluyo mesela ben 3. komite biyofizikten çakınca 4. komite elemiştimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-07-2007, 01:28 PM
komite sistemi olan tıplarda sınava bir hafta kala stres başlanır napacaz nolacak diye.. ama geçici bir endişedir:7: her komiteden sonra geçer.. olan olduktan sonra üzülmenin ne yararı var demi.. sınavları ders ders olan tıplarda devamlı ders takip etmen lazımdır.. böyle tıplarda genelde senenin nasıl geçtiğini anlamaz insan.. bi kaç yaş birden yaşlanır bu zaman içinde.. bakar yanlardan saçlar açılmaya başlamıştır, beyazlarda tek tük kendini belli etmeye başlamıştır.. senenin içinde herhangi bir sınava çalışırken birden nerde ve ne yaptığını sorgulamak gelir insana.. önündeki yığınla fotokopiye ve fosforlu rengarenk kalemlere bakar.. sağ köşede bir kaç parça not görür.. kendi yazısıdır.. ama sanki ona ait değildir.. içinde aşina olduğu fakat tam olarak kafasına yerleşmeyen birsürü ifade karmaşası vardır.. processus coracoideus, Plica axillaris posterior.. ve daha nicesi.. kendine şöyle bakar öğrenci.. gariptir.. lisede bu ortamda olacağını hiç hayal etmemiştir çünkü.. ayağı prangalı bir öğrenci.. çalışmak zorunda olduğunu söyler kendine yüz binincikez.. artık dönüşü olmayan bir yola girilmiştir.. tıp okuduğunu o zaman anlar çocuk.. sonra fısıldar birisi yine kulağına.. doktor olacaksın be kolaymı bu o kadar, peygamber mesleği.. bi kişinin acısını dindirmek bi kişinin yarasını sarmak.. değmezmi ufak bi tebessüm bütün bu işkencelere.. değerdir elbet..

Bueno es culantro, pero no tanto.
..hiçkimse..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-07-2007, 08:35 PM
abi saçların açılmasının nedenini söylüyorum:Maden olan yerde ot olmazmışGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 03:49 PM
ya beyazlaşmasının nedeni? Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir: