|
Sorusu Olan War Mı???
|
|
21-10-2007, 01:57 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ünlü astrolog bana sorcağınız sorular warsa bekliorum burdan hiç çeknmeden sorabilirsinzGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
21-10-2007, 02:10 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sorusu Olan War Mı???
evet ilk soru benden.
şimdi ben bir aslan burcu olarak iş hayatında hangi mesleklere yatkınım?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
21-10-2007, 02:42 AM
|
|||
|
|||
|
Aslanlar aktör, dansöz öğreten, idare müdürü, kuyumcu ya da kendilerini gösterebilecekleri herhangi bir işte başarılı olurlar. Patronları saygıdeğer bir kişi , iş de hoş ise köle gibi istekle çalışırlar. Kasvetli e sıkıcı işlere hiç elemezle. Şerefli aptal, dar kafalı, kötü bir yönetici ise ya o ya da şef işte ayrılmalıdır. Dinlemeye, baka şeylerle uğraşmaya zaman ayırmayabilirler ama iş ve eğlenceyi bağdaştırabilirler. Büyük evlerde yaşamayı severler. Evlerinin görkemli görünmesini ister, iyi bir semte ev alabilmek için borca bile girerler. Ana-Babalığı ya büyük bir coşku ile yapar ya da hiç yapmazlar. Çocuklarına çok baskı yaparlar. Çocukları utangaç ya da ürkek ise kendi taşkınlıkları ile onları boğmamaya özen göstermelidirler.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
21-10-2007, 02:48 AM
|
|||
|
|||
|
ben kuyumcu olayımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
21-10-2007, 02:49 AM
|
|||
|
|||
|
Yakında siteye mescit kuracam,seni oraya para toplama görevlisi yapacam sado...
|
|||
|
21-10-2007, 02:57 AM
|
|||
|
|||
|
camiye yardımmı topluyoruzGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
para toplama gorevlisi meslegi aslan burcuna uymaz ama neyse.mescite gelenler para yerine cumhuriyet altını bilezik felan verirlerse bir nevi kuyumculuk yapmış olurum geneGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
21-10-2007, 03:00 AM
|
|||
|
|||
|
Olm sana 1 lira verecek halleri yok ya,sen istemeyi bilirsin!,topla çil çil altınları...
|
|||
|
29-10-2007, 03:07 PM
|
|||
|
|||
|
simdi gizem aslandan doktor olmazmı, olmazsa soyle hic ugrasmiim seneye bi daha girim össye,
|
|||
|
30-10-2007, 07:18 PM
|
|||
|
|||
|
yok yok olursun sen merak etmeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
|