|
Son Aşk Kokusu
|
|
06-09-2007, 02:35 PM
|
|||
|
|||
|
Son Aşk Kokusu
Sözcükler yine rahat bırakmıyor bu gün
Kimsesizliğini unutmuş anlamlar yüklüyor Gönlümden çıkardığım okları kendine saplıyor. Belki güzel bir aşk şiiri olamaz ama Biliyorum ki bundan sonra hep özlem kokacak burda... Her şeyin nedeni benim,sonu da,suçu da. Olanlar çok yordu beni ve eminim yoracak daha. Zehrimi kanına öyle akıttım ki! Yaptıklarım saçma gelecek ama Söylüyorum bundan sonra hasret kokacak bu sayfa. Bir sona hazır mı acaba kalemim, Yorgun gözlerim bir daha uyanacak mı? Beyazlık tekrar karalanacak mı duygularımla! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama Yaşananlardan sonra sadece bu şiir aşk kokacak, Bir daha..........................................Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
07-09-2007, 08:52 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Son Aşk Kokusu
terpiklerrr!!!!!Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gözlerindeydi aşk benleyken sözlerindeydi o derin tutkun şimdi kalbimde bir boşluk ben seninleyken kayboldum!!! |
|||
|
11-09-2007, 10:48 AM
|
|||
|
|||
|
Sağolll...
![]() Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
12-09-2007, 12:17 AM
|
|||
|
|||
|
kız sen mi yazdın bunuGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
13-09-2007, 10:27 PM
|
|||
|
|||
|
Evet ben yazdım ne oldu ki! Zaten ben,yazmadıklarıma kimin yazdığını yazıyorumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.....
![]() Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
|