|
Sokrates`in 3 Soruluk Testi
|
|
29-07-2008, 01:40 AM
|
|||
|
|||
|
Sokrates`in 3 soruluk testi
Birgün Sokrates`in arkadaslarindan birisi heyecanla gelir ve Sokrates`e: -Sokrates, ögrencilerinizden biri hakkinda ne duydum, biliyormusunuz?... -Bir dakika! "der Sokrates." -Anlatmadan önce bir testi gecmen gerekiyor; 3 sorulu test. -3 sorulu test?!.. -Evet. der Sokrates, 3 sorulu test! ögrencim hakkinda duydugun seyi bana anlatmadan önce, söylemek istedigin seyi 3 sorulu bir filtreden gecirelim. ilk olarak söyliyecegin seyin dogrulugundan eminmisin? -Hayir, ama duyduguma göre... -Tamam der Sokrates, yani emin degilsin, simdi 2. sorum; bana söylemek istedigin sey ögrencim hakkinda iyi birsey mi? -Eh pek sayilmaz, ama.... -yani der Sokrates, bana ögrencim hakkinda söylemek istedigin seyden emin degilsin ve bunun pek iyi birsey oldugunu da düsünmüyorsun. Peki bu söyliyecegin sey benim icin kullanisli olacak birsey mi? -yo, hayir.pek degil. -e peki bana dogrulugundan emin olmadigin, benim icin kullanisli olmayan ve kötü birseyi niye söylemeye calisiyorsun?.. ![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
29-07-2008, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sokrates`in 3 Soruluk Testi
müthiş ya ders alınması gerekli bi hikaye
|
|||