|
slmm millet
|
|
14-08-2007, 11:25 AM
|
|||
|
|||
|
slmm millet
slm millet nbrsiniz 3 ler kimse yok mu;)
![]() Hak yolunda birleşelim
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
14-08-2007, 02:06 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap: slmm millet
hoooooo millet bir lise 3 ben mi varım howwwwwwwww
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
22-08-2007, 12:13 PM
|
|||
|
|||
|
işte bak biz mezun olunca sitede lise3te kalmamışGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
22-08-2007, 11:36 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: slmm millet
he vallah
![]() Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği |
|||
|
23-08-2007, 09:38 PM
|
|||
|
|||
|
geldim looow,tolga nbr lan napiyon olum daha bzmkilerde tık yok lan kimse gelmüüyüü:D
|
|||
|
23-08-2007, 09:41 PM
|
|||
|
|||
|
hosgeldiinnnnn dcb
|||
|
24-08-2007, 05:07 AM
|
|||
|
|||
|
ben geldim loooo bende lise 3 olarak burdayım...
![]() [img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
04-09-2007, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
bu site nie bu kadar boşş yaww
![]() aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki... |
|||
|
05-09-2007, 01:27 PM
(Bu Mesaj 05-09-2007 02:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : *Y*E*K*.)
|
|||
|
|||
|
o kadar da boş deil.biz varız ya.
![]() Doğduğumdan beri aklımda Göğsümün sol yanında Alkışlasın bizi tüm dünya Fenerbahçem tam yüz yaşında |
|||
|
07-09-2007, 05:59 PM
|
|||
|
|||
|
L3 leerrr nerdesinizzzz
![]() aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki... |
|||
|
|