|
slmm millet
|
|
17-10-2007, 09:40 PM
|
|||
|
|||
|
RE: slmm millet
kalkmak icin izinmi istiosun üst döneminden??
|
|||
|
17-10-2007, 09:44 PM
|
|||
|
|||
|
oğuzhan abi yuksek musaadenizle huzurunzdan ayrılabilr miym?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. laf yarm kalmasn die dedm ben hemn başka tarafa cek e mi?bu arada yarn sınawda başarılar
|
|||
|
17-10-2007, 09:49 PM
|
|||
|
|||
|
ayrılabilirsin e tabi uyku vaktin coktan gelmistirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., tesekkürler ama yarınki sınavda basarı dileklerinden daa cok seye ihtiyacım olacak mesela iyi ingilizce bilen bi arkadası görüs acıma almak, 4 ünitenin soru cıkan kısımlarını bilme sansına sahip olmak gibiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., iyi geceler görüsmek üzere...
|
|||
|
17-10-2007, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
yaa sen gec dalganı tabı ben ufaklk olark tavuk gibi erkendn yatarm de mi? üzgünm ama bendn küçk olduun gerceini unutmuyorm we son kez ii gecelrGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu arada izin werdiin içn de ne kadr mutlu olduumu anlatamm yoksa ben ne yapardm?
|
|||
|
17-10-2007, 09:58 PM
|
|||
|
|||
|
bak her gercek her yerde soylenmez bunu unutma(rica ediorm)...
|
|||
|
19-10-2007, 09:18 PM
|
|||
|
|||
|
arkadsalar uzun bir aradan sonra geri dondum siteye olur boyle vkalar arada bir
![]() Hak yolunda birleşelim
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
19-10-2007, 09:21 PM
|
|||
|
|||
|
e hosgeldin..
|
|||
|
19-10-2007, 09:23 PM
|
|||
|
|||
|
hoşgeldn tolga bi ben wardm ii oldu geldiinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
29-11-2007, 10:33 AM
|
|||
|
|||
|
slm millet kimse yok galiba sitede yinede site her zaman ki gibi güzel olmuş bugün okula geleceğim hepinizi çok özledim kib..!!!
![]() Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ***KıZıLDeNiZ*** |
|||
|
05-12-2007, 12:18 AM
|
|||
|
|||
|
[quote=caniii]
geldim looow,tolga nbr lan napiyon olum daha bzmkilerde tık yok lan kimse gelmüüyüü:D [/quote/] harbiden yaw ben taaa ABD den uye oldum haalaaa sizinkiler olmamiss |
|||
|
|