|
sizce en kıl ders hangisi
|
|
27-08-2007, 08:56 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: sizce en kıl ders hangisi
bence adnan hoca dursun hoca ile bizim okulda öğrtmen denilecek tek adam...kıl filan diosunuz ama adam konuşmasında ne yapsın...karşısında öğrenci bulsa ders anlatıcak..
|
|||
|
27-08-2007, 10:38 AM
|
|||
|
|||
|
bizim okulda öğrenci olunmaz
|
|||
|
27-08-2007, 01:21 PM
|
|||
|
|||
|
bende en çekilmez ders mesut hocayla dindi lise 2 we 3te çok sıkılırdım din derslernde hmm bide cografya hocanın her dedigine gülmeye başlayıncaya kadar çekilmezdiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
03-09-2007, 02:14 PM
|
|||
|
|||
|
yaw ben adnan hocayı cok seviyorum zaten okulda sevdigim iki tane hoca var ilk olarak kenan hoca ikinci olarak adnan hoca derslerini de cok severim hep zayıf alsamda.
[img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
20-09-2007, 04:43 PM
|
|||
|
|||
|
RE: sizce en kıl ders hangisi
ya en korkuncu adnan hocann dersleri dersi ii guzel anlatıo da her dersnde dersaneyı yarm saat kötulemesi war ya işte o insanı canndan bezdırıo
|
|||
|
20-09-2007, 04:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Cvp: sizce en kıl ders hangisi
oguzkagan Yazılan:ihsdfl Yazılan:bence adnan hoca dursun hoca ile bizim okulda öğrtmen denilecek tek adam...kıl filan diosunuz ama adam konuşmasında ne yapsın...karşısında öğrenci bulsa ders anlatıcak.. ciddimisin abi, valla buna katılmam imkansız, daha nasıl ogrenci bulacaklarki bizden iyi, kimya benim favori derslerimdendi ve denemelerde en banko dersimdi buna ragmen ben kimyadan nefret ettim, adnan hocanın dersiyle bas etmek icin sorularını cozmek de yetmio inan bana |
|||
|
21-09-2007, 03:26 PM
|
|||
|
|||
|
YAA ARKADŞLAR MİSS GİBİ TÜRKÇE'MİZ VARKEN UĞRAŞIYORUZ
ELALEMİN DİLİYLE......... HEMDE GERÇEKTEN GÜZEL Bİ DİL DEĞİL. ZATEN GİDEREKTE KENDİ DİLİMİZİ KAYBEDİP YABANCILAŞIYORUZZ KISACASİ İNGİLİZCE SAÇMA KIL ANLAMSIZ |
|||
|
22-09-2007, 04:30 PM
|
|||
|
|||
|
katılmıorm bence dünyann gerisnde kalmamalıyz ki sonnda bilgimz artıp da kendmz bişey yapabilcek hale gelelm eet Turkçe çok guzel bi dil we turkçenn içnde ing kelimelr kullanlmasına sinr oluorm ama dünyann kullandıı bi dili kabul etmemenn bize pek bşi kazandıracaını sanmıorm tabi bu benm fikrm
|
|||
|
27-09-2007, 03:13 PM
|
|||
|
|||
|
ya adnan hocayı bu kadarda eleştirmeyin ya. tamam derse gelip bi sürü konuşurdu ama hayatımda çözdüğüm en güzel sorularıda adnan hoca derste sorardı. bence adnan hoca sadece kimyasıyla değil matematiğide ön plana çıkan bi hoca onun sorduğu soruları iddia ediyorum maraşta başka kimyacı adnan hoca gibi kafadan soramaz. ben kağıt kalemle zor çözüyodum adam kafadan söölüyodu direk soruyu zeka ister açıkcası.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
27-09-2007, 06:48 PM
|
|||
|
|||
|
ya zekasını bilemem ama direk matematik soruo öğrencileri anlamaktan acaip uzak ve cok ve gereksiz konuşuo ve son zamanlarda da tutturmş sabahları on dakka erken geleceksinz die bugn 7 dakka erken geldk die bize bi ton fırça çektı sanki on dakka erken gelmk okuln bi kuralıymş gbi şimdi bu adamı ben nası sewebilirim ki?
|
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| İçindeki Duygulardan Hangisi Daha Kuvvetli??? | gizeMmM_!!! | 39 | 326 |
03-10-2008 09:01 PM Son Mesaj: LEGENDARY_EAGLE |
|
| en çok taraftarı olan takım hangisi?? | p_n_r | 18 | 878 |
16-02-2008 09:44 PM Son Mesaj: gizeMmM_!!! |
|