|
Sitemize Radyo isteyenler ankete katılın...!
|
|
06-11-2007, 10:07 PM
|
|||
|
|||
|
Sitemize Radyo isteyenler ankete katılın...!
Değerli KSDFL.NET Üyeleri,
KSDFL.NET artık son sistem yayın teknolojisine kavuşmuştur. Bu sistemde Radyo Hosting gibi bir avantajımız var. Nedir bu Radyo Hosting? -Radyo Hosting,destekleyen serverlarda forumda kendi seçtiğimiz müziklerle radyo yayını yapabilmektir.Yani sitede kendi istdiğimiz parçaları çalabileceğiz. Evet eğer bu özelliği kullanmamızı istiyorsanız ankete katılın.Anket 100 kişi oy kullanana kadar sürecek ve sonucuna göre bu özelliği kuracağız veya kurmayacağız... |
|||
|
06-11-2007, 10:57 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sitemize Radyo isteyenler ankete katılın...!
valla siteye böle katılım düşük olduğu sürece o 100ü biraz zor buluruz
|
|||
|
06-11-2007, 11:01 PM
|
|||
|
|||
|
Bende o yüzden 100 dedim ya musti acaba 100 kişi kaç günde giriyor öğreneceğiz işte...
|
|||
|
07-11-2007, 04:46 AM
|
|||
|
|||
|
abi bence super olur ama iste katılımın az olması kotu. beki boyle bir ekşın sayesinde katılımda artabilir tabi temennimiz oGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
08-11-2007, 01:16 PM
|
|||
|
|||
|
bence katılım matılım artmazGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. beeelkiii yarıyıl tatilinde yada yazın canlanır ancak canlanırsa tabiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bence radyo olabilr ama olmasada çok bişi degişmezGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
21-10-2008, 06:31 PM
(Bu Mesaj 21-10-2008 06:33 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tuba G.)
|
|||
|
|||
|
Bence de katılım degişmez ama biz keyif alırız...Güzel olur aslında...
Bir de mesela ben başka bir siteden radyo dinliyorum yani sürekli girenler için daha iyi olur...Daimiler daha fazla vakit geçirebilir sadece... Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
|

Forum Rules