|
Sinir Oluyorum...
|
|
10-12-2007, 10:38 AM
|
|||
|
|||
|
bu başlığa sinir olduğunuz şeyleri yazabilirsiniz.Deşarj olalım biraz,di mi yaa?
evvet: daha sarı ışık yanar yanmaz kornaya yüklenenlere, muavin her seferinde uyarı yapmasına rağmen seyahatlerde cep telefonunu kapatmayanlara,kapatmadığı gibi gerine gerine konuşanlara, yağmurlu havalarda yayalardan daha aceleci davranıp üstümüze çamur sıçratan sürücülere, forumu bilip de bilmeyenlere anlatmayanlara, foruma üye olup sonra hiç uğramayanlara, Sinir oluyorum..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. "HiÇ KiMSE GÖRMEK iSTEMEYENLER KADAR KÖR DEĞiLDiR" 1999-2002---SDFL--K.maraş 2002-2006---Ç.Ü. End.Müh.--Adana şimdi---Fabrika--G.Antep |
|||
|
03-04-2008, 05:01 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sinir Oluyorum...
iğrenç sakız çiğneyenlere,sakızı icat edene,sakız satanlara,sakızın yararlı bişey olduğunu iddia edenlere,sakız gibi yapışanlara,ŞİMDİ SEN HİÇ SAKIZ ÇİĞNEMEDİN Mİ diye soranlara,sakız reklamlarına...sakıza işte ya sakıza sinir oluyorum..bu uğurda lise birde çekildiğmi de söylemek istiyorum.ismini hatırlayamadığım bir lise 3 ablamın beni kurtardığını da itiraf ediyorum:)sanırım o da sinir oluyordu sakıza..yaşasın sakız sewmeyenlerin dayanışmasıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
22-08-2008, 12:11 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sinir Oluyorum...
aslında sinir olmaya bile erindiğim için kendime sinir olabilirim ama yok olmayacam, zor iş...
|
|||
|
|

Forum Rules