|
semih deivid mi GIRAL mı...
|
|
08-12-2007, 10:03 PM
|
|||
|
|||
|
semih deivid mi GIRAL mı...
sayın yoneticilerden fırsat bulabilirsem konu acacam ama, haksız bi sansür var ortalıkta,
yani 90 dakika boyunca kontrolu elinde tutup, fark isten bile degilken kılpayı yırtan bi gsye ecel terleri döktüren bi takımın taraftarı olarak ben sezon basından beri bu kadar rahat bi mac izlemedim, ciddi bi soru soracam size siz bizi ne zaman harbiden ezerek yeneceksiniz bunu cok merak ediorm, sayın gsli moderatörümüzen dogum gününde bi kere maglubiyeti olgunlukla karsılamasını istiorm, hakemi fenerbahcede ugur boraldan baska sallayan yoktu, hakem baktı tabi sallayan yok deividi attı, deividde görüldügü gibi okey deyip cıktı ama hakkaten gıral hala formda az kalsın gol atıyodu cimbom sana kadıkoy x-large bu arada pankart nasıldı ''fenerbahçe büyüklügü ne sampionluk büuüklügüdür nede kupa büyüklügüdür, onun büyüklügü bambaska bi büyüklüktür iste, adı konamaz.'' Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
08-12-2007, 10:07 PM
|
|||
|
|||
|
RE: semih deivid mi GIRAL mı...
Ya tadında bırakmayı bilmiyorsunuz,aynı konuyla ilgili 3-4 tane başlık açmaya,diğer başlıklarda gereksiz yazılar yazmaya son verin,sonra düzenlemek bize kalıyor,siteyi çöplüğe çevirmeyin...
|
|||
|
08-12-2007, 10:16 PM
|
|||
|
|||
|
abi bakınız actıgım konularda ahlak kurallarının dısında hicbirsey yoktu tamamen keyfi nedenlere konularım silinirse ben de yeni konu acarım...
Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
08-12-2007, 10:20 PM
|
|||
|
|||
|
beni konularını silmek zorunda bırakma,aynı konuyu ilgilendiren başlıklar açma...
|
|||
|
08-12-2007, 10:24 PM
|
|||
|
|||
|
forum kurallarını ihlal edersem buyrun silin patron
Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
08-12-2007, 10:28 PM
|
|||
|
|||
|
Forum kurallarını bana mı öğretiyon,gereksiz başlık açanın,gereksiz mesaj atmanın cezasını bilmiyorsan oku...
Ayrıca burası herhangi bir takımın fan kulübü değil,futbol başlığı açtığımıza pişman etmeyin... |
|||
|
08-12-2007, 10:39 PM
|
|||
|
|||
|
size ogretmek haddim degil ama gerekli gereksiz olayını sahsi olarak degerlendirirseniz bunu dile getirmek haddim,Türkiyenin gündemini teskil eden bir derbinin gereksiz teskil edilmesi tabi ilginc olur, madem o konuda sohbet olmasını istemiosunuz yapılacak sey futbol hatta spor baslıgını tamamen kaldırmak, bi daha mesajımı silerseniz lütfen sebep belirtin, aksi takdirde siteyi sahsilestirmekten baska bisey yapmıyorsunuz, ersine tartısma yaratmayacagıma söz verdim, lütfen uzatmayalım, isterseniz bu konuyuda silebilirsiniz
|||
|
08-12-2007, 10:44 PM
|
|||
|
|||
|
Silmek istesem zaten çöplükten çıkarmazdım geri ama zaten açılmış bi başlık var oraya yazman daha iyi olur,kişisel bişey yok ayrıca diğer konuları ben silmedim,ama uzatırsan silerim...
|
|||
|
08-12-2007, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
senden duymak istedigim buydu ''kisisel bir problemim yok''...
|||
|
08-12-2007, 10:51 PM
|
|||
|
|||
|
seninle ne problemim olabilir yahu,sen mersin ben tersin...
|
|||
|
|

Forum Rules