|
semih deivid mi GIRAL mı...
|
|
12-12-2007, 04:46 PM
|
|||
|
|||
|
RE: semih deivid mi GIRAL mı...
saygıdeger muhterem armadas,
bana bisey ogretmek istiosan gelecem cumartesiye görüsürüz, tamam abi okul birincisi de sensin ben ikinciligi kabul ediorm senin gibi bi adama karsı, ama senin gibi zekasını kabul ettigim bi adamın böyle acıklamaları inan bana icimi acıtıo simdi fi tarihinde hakemi döven bi klubun taraftarının hicbir zaman sportmen taraftar olmayacagı gibi bi anlam cıkıo, son macta seyircimiz fair- playin sınırlarını zorladı bundan ötesi varmı,50000 kisi bile macta sportmenligini korumayı bildi, sizinki gibi 20000 taraftar sahaya sise yagdırmadı, ulan o macı hala nasıl gecerli kıldıklarına sasıorm, hakemin mutlak bi sekilde macı tatil etmesi lazımdı, 5 macla yırttınız, abi sorun kupa sayınızda diil, sorun son yıllardaki dibe dalısınızda, su an macınızı kazansanız bile uefaya devam edememe sansınız var, heyt be bi zamanların uefa sampionu simdigruptan cıkıp ilk 32 ye girememe ihtimaliyle yüz yüze, bu ne demek biliomusun, yani helsinborgdan ve bordoauxdan yediginiz goller, sizin su anki büyüklügünüzü pek de desteklemio be gülüm, bi de rica edecem terbiye sınırları cercevesinde bi tartısma olsun, senin gibi siyasetin icinden gelme bi milletvekili adayı cocuguna yakısmayacak konusmalarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. berkcan, oncelikle ossde seninde benim de türkcem 29 1 die hatırlıom ama yanılıor olabilirimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., bi de mesele türkceden 29-30 yapmak degil, simdi senin o netin diger testlerden toplam 30 tane yapamayınca bi ise yaradımı Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., sanmıorm, tamam bu sene dereceye oynayacaksın sana inanıorz ama bana simdi artistik yapma türkce konusunda, türkce konusunda senin gibi basarılı bi kardesimin herhalde edebiyatlada hasır nesir olmuslugu vardır, sence neden ben özellikle semih deivid dedimde alex kezman aurelio demedim bi fikrin varmı, hakanın gol atamadıgı gercegini on plana atmak icin olabilir ,bir digeri ben nie hakan az kalsın gsyi kurtrıodu gol atıodu dedim, kinaye die bi sanat var türkcede, yani illa anlayabilmen icin(!) yapmamız mı lazım güzel kardesimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. en son tamammı canısı demissin tamam canısı ama uzatma rica ediorm burada kendimi tam olarak savunamıorm seni ararım konusuruz bu ince mevzuları bi arada o diz üstü sortunla senin essiz sovunu görmek isterim, haftaya görüsmek üzere armadacım... Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
12-12-2007, 08:51 PM
|
|||
|
|||
|
welhasıl En BüYüK FENERBAHÇEGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. kusura bakmayın yazdıklarınızn hepsini okuyamadım çok uzun yazmışsınzGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
12-12-2007, 08:54 PM
|
|||
|
|||
|
RE: semih deivid mi GIRAL mı...
Okumadan yazarsan artık gs ve fb lilerin ateşkes imzaladığını bilmezsin ve ortalığı karıştırırsın!
Rabbim bizi cahil cühelaaa dan koru! |
|||
|
12-12-2007, 08:59 PM
|
|||
|
|||
|
walla ben onu bunu bilmem bizm sınftaki gsliler we beşktaşlılar hayatta oldugu sürece fenerbahçenin başka dostu olmazGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hergün laf atar mı bi insan yaa çekememekten oluo galibaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama illada barış diosanz düşünüymGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|

Forum Rules