KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 11:19 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / SPOR / Futbol ve Basketbol... / semih deivid mi GIRAL mı...

Sayfa (4): « Önceki 1 2 3 4 Sonraki »

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
semih deivid mi GIRAL mı...
09-12-2007, 10:32 PM
oguzkagan Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Nov 2007
Rep Puanı: 3
RE: semih deivid mi GIRAL mı...
biz biraz bagnazım bazı konularda ogrenmemekte direniorm kardes, mazur gör beni, hakan benim icin bi anlam ifade etmio, benim futbol anlayısımda 10 tane kacırıp 1 tane atan adamın yeri yoktur, gs uefadayken o takıma yakısmadıgını düsünüodum, hala da düsünüorm, siz bence kendinizi sahte bi efsaneyle uyutmaktan vazgecmelisiniz...

Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam.

Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 01:06 PM
CesC Çevrimdışı
YENİ ÜYE
*
Üye
Katılma Tarihi: Dec 2007
Rep Puanı: 0
öncelikle selamlar.Fettah ben.

şimdi sevgili biladerim,armadam oğuzkaan,canımsın ciğerimsin o ayrı ama saçmalamışın biraz onları bi düzeltiym dedim.derbide güzel futbol oynadınız,yendiniz kimsenin bişi dediği yok.

fakat şunu söyleyeyim ki,yaptığın fanatizm ve dahi holiganlık.argümanların ise çok saçma.

şimdi diyosun ki semih deivid mi gıral mı.sadece şu linki vercem:

http://soccerlens.com/top-100-greatest-e...lers/3888/

dünyanın en iyi futbolcuları sıralaması.bunun gibi internette yüzlerce anket var.işkembeden sallamak yerine bi baksaydın hepsinda hakan şükür'ün ilk 50 içinde olduğunu görüceksin.allah aşkına deivid kim ya?semih kim?daha dünkü çocuk diil mi bunlar?

ayrıca ezeli rekabette üstünlüğü aradaki maçlar belirler diosun.peki o zaman senin mantığa göre konuşalım.

galatasaray fenerbahçe arasında yapılan maçlarda fenerbahçe daha çok galibiyet almış bu da demek ki fener galatasaraydan büyük takım.

fenerbahçe beşiktaş arasında yapılan maçlarda beşiktaş daha fazla maç kazanmış.bu da demek ki beşiktaş fenerden büyük takım.

beşiktaş galatasaray arasındakiş maçlarda ise galatasaray daha fazla maç kazanmış.o zaman galatasareay beşiktaş'tan daha büyük takım.

ee senin mantığa göre galatasaray>beşiktaş>fener>galatasaray>beşiktaş>.... gibi sonsuza kadar giden ve saçma sapan bi sıralama oluşuyo.yani demem o ki 2 takım arasındaki maçlar bi halt ifade etmez hangi klübün daha başarılı olduğu durumu ortadayken.aldığı kupalara bakılır,yurt içi yurt dışı başarılarına bakılır.bu açıdan bakıldığında fener 1 lig şampiyonluğu önde olsa de türkiye kupasında yarımız bile etmiyosunuz.avrupa'daki başarıları konuşmaya dahi gerek yok.galatasaray,çok açık ve net biçimde daha başarılı olan klüptür.

büyük taraftar sahaya pet şişe yağdırmaz hede hödö demişsin bide.kabul ediyorum bunu,fakat geçen sene kadıköy'deki maçta bize korner attırılmadığını çabuk unutuyosun.çelişiyosun kendinle,ayıp oluyo.

ha dersen ki fenerbahçe daha iyi yönetilen klüptür,başımla gözüm üstüne.bi azize gibi başkanımız olmadı ki,tesisleri yenilesin,bu sayede gelirler artsın,kadro kalitesi ezeli rakiplerden üstün olsun...bizimkisi feer pley diye dolana dursun,azize fener'i marka yaptı.halbuki 2000li yıllara girilirken 4 sene üst üste şampiyon olmuş,uefa'yı dahi kaldırmış bi takımın çok daha iyi pazarlanması gerekirdi,şimdi fener'in esamesinin bile okunmaması gerekirdi.

son olarak armadaş olmuyo diyorum,bırak bu holiganlığı sana yakışmıyo diyorum;)

CesC, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Dec 2007.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 03:20 PM
oguzkagan Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
sayın armadam kardesim bitanem fetocum,
senle yapılan hicbir rekabet haklı diildir kardesim, senin gibi cin bi adamla laf dalasına girmemeyi ta orta okulda ogrendim, senden armadan olarak istegim nba tarafına geri dönmen, cünkü zaten birden fazla kisiyle mucadele ediorm, bi de sen gelme gözünü sevim,

feto bak iste gene aynı olayı tekrarlıon besiktasın ne isi var 2 takım rekabetinde, okula lgs puanında birinci giren sen ikinci giren ben olabilirim, ama össde okuldan birinci cıkan benim sonlara yakın cıkan da sensinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. esitsizlik ögretme bana gözünü seveyim, sen kısa sortunla potaya yetistirmeye kalkarken biz bi bucuk saate oss yetistirmeye kalkıoduk

dalgamı geciosun feto, sizin evdeki macta tek bir kanat organizasyonumuz yoktu 90 dakika her taraftar basına ortalama 15 tane pet sise yagdı, feneri kanat oyuncuları yuvarlaga o kadar yaklastılarki hücum yapamadık bize 2 kornerin hesabını yapma gözünü sevim anamız agladı sizin orda, ama gene ezdik o ayrı mesele

mehmetcim, berkcim, fettahcım bi kulüp bi bütünlük arz eder, malzemecisinden baskanına kadar, biz herseyimizle dünya klübü olmayı basardık, siz de dünya klübüsünüz belgelerde
basında ama somut elle tutulur bi sey yok armadam,

bi de armada sen zeki adamsın baslıgı doru yorumlamanı beklerdim senden, ben orda semih deividle hakanı kıyaslamadım farkındaysan fenerin gollerine karsı umut olarak hakanın one sürülmesini elestirdim 37 yasındaki dünya yıldızının oyuna son umut olarak sokulmasını anlatabiliormuyum armadam...

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 03:51 PM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

armadam çok doru bi yorum yapmış bu bir bir ikincisi oğuzcum o zaman başlığı mantıklı at senin gibi bi hacettepelinin böyle saçma bi başlık açması abes kaçmış ayrıca siz daha bu sene dünya kulüpçüğü oldunuz daha bu ilk öle şampiyonlar liginde 1. turu geçmiş hemde grupların en kolaylarından sayılan bi gruptan çıkılarak dünya takımı olunmuo gel sana öğretelim dünya takımı nasıl olur biz ilk reali yendik dedeler ki çok motive olmuşlar yeneriz gittik özel bi turnuva da yendik ii ii dedilr sonra çeyrek final ilk maçında yendik o zaman dünya takımı dediler öle intere 1 atıp 1. turdan çıkıp dünya takımı olunmuo velhasıl şu an Türkiyede şimdilik bi fener konuşuluo çünkü galatasaray şimdilik bişi yapamıo ama 3 sene sabredin meydanı boş bulan dünya takımcığı fener 2 sene kendi çağında bi sallasın ortalığı ondan sonra göreceğiz .

he bişeye dikkat çekeyim dün ömer üründül çok güzel bişey dedi devşirme futbolcular fenerimiz derbide 9 yabancı kökenli futbolcu oynattı toplam sayın isterseniz ve 130 milyon dolarcık borç varmış yağdırın paraları yabancılara ammaaaa bizde yabancılara milyonlar yağdırdık bi jardele 30 milyon civarı para bayıldık şimdi 180 milyon borcumuz var heee bizim 800 milyonluk gayrimülkümüz var sizin oda yok forma satarak mı ödeyeceksiniz neyse hadi meydan kısa süreliğine boş çökün galatasarayın üstüne de hayrına bi çeyrek final oynayın şu şampiyonlar liginde bre hani dünya takımısınız ya ondan dedim
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 03:56 PM
PATRON

Ulen yeter heri 90 yıldır bitmeyen savaş artık barış ilan edin...
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 04:03 PM
oguzkagan Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
musti abi sırf bilgin olsun die soyluorm ''armada'' fettahla bizim aramızda bize ait birbirimize hitap seklidir, hemen alınma üstüne tamammı,
musti sen beni hic anlamamısın abi, ben dünya klubu demekle stadıyla, organizasyonlarıyla, markasıyla, futbol endüstrisine yaklasmasıyla, sportif basarılarıyla bi bütünlük arz eden takımı kasttettim ve siz buna inan bana bizden daha yakın diilsiniz, herseyi görecez musti merak etme, ama 3 sene sonrasının ümidiylede yasama, dengen bozulurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

bide musti gecen bi mesaj gördüm hakan oynamalı dien yazarlardan bahsettin, o yazarların ismini bi ver de bi daha boyle yazarlar barındıran gazeteleri almayayım,

musti bizim aziz babamız var, o olmazsa ihaleler GIRALI nihat özdemirimiz var, o da olmazsa 30 milyon taraftarımız var sen kafanı yorma, hele bi once sizin gibi acınacak hale düselim sonra konusuruz bunları, ama bunu görmeye omrun ifa edermi bilmem...

ALEXSANDRO DE SOUZA

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-12-2007, 04:04 PM
oguzkagan Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
musti mac biter dostluk kalır, ezdiniz bizi de bende kapatim konuyuGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images....

ALEXSANDRO DE SOUZA

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 12:35 PM
CesC Çevrimdışı
YENİ ÜYE
*
Üye
Katılma Tarihi: Dec 2007
Rep Puanı: 0
hacı normalde gelmem üstüne biliosun:P ama sen saçmalayınca oğuzhan saçmaladı olmuyo,fettah'ın armadası saçmaladı oluyo.sonra gelip bana hesap soruolar.düzeltmem gerekio:D

bi kere milleti yannış bilgilendirme.ben sdfl'ye birinci girdim,birinci çıktım.seninde bildiğin gibi sdfl mezunu diilim,ben sdflYi bıraktığımda öss daha yapılmamıştı.bi de şortun kısasını diil uzun olanını,dizin hafif üstünde olanını tercih ederim.üçlük yetiştirememe gibi bi problemim olmadıını da 1 senede anlamış olman lazım.:D

bizim evdeki maçta yaptıımız olayı savunmadım.fakat madem büyük taraftar sahaya madde fırlatmaz diyosun o zaman fener taraftarı da büyük taraftar diil.sen ise bunu iddaa ediosun.kendi verdiğin bilgiyle çelişiosun geri.

somut elle tutulur bişi yok demişin.onlarca türkiye kupasını,lig şampiyonluklarını,bi uefa kupasını bi de süper kupayı ben elimle diil başka yerimle tutarım dersen orası ayrı ama bana gayet elle tutulur geldi bunlar.

yazdığın başlıktan hakanın son dakkalarda kurtarıcı oyuna girmesini eleştiren bi anlam çıkmıyo."semih deivid mi gıral mı" demek kıyaslama demektir.össde türkçede sana kitlemiş biri olarak düşüncelerime güvenebilirsin bu konuda.ayrıca hakan'ın oyuna girmesini eleştiriyosan,ya galatasaray'ın son dönemde hiç maçını izlemeden sallıosun,ya da kusurabakma ama çakmıyosun bu futbol işinden.adam panionios maçında sonradan girdi o maçı kurtardı.b.şehir belediye maçında sonradan girdi,maç elimizden kaçtı.iki maçta da takımı hareketlendiren adam oydu.kalli'nin bu maçta da onu kurtarıcı olarak düşünmesi gayet normaldi.

taam mı canısı;)

CesC, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Dec 2007.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-12-2007, 06:55 PM
SEYİTHAN

sağlam oldu fettah artık konuşma bre oğuzhan anla artık şu an sadece Türkiye de ötüyosunuz ve oda ötecek bi galatasaray şu an olmadığı için ötüyorsunuz anlaaaaaaaa hayırlı olsun yendin ama sadece bu kadar. oyna bi çeyrek final yen bi barça yı real isonra azcık olursun dünya takımı haaaa bide dünya sıralamasında 1. ol size diyek dünta takımı olur muGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Alıntı Yaparak Cevapla
12-12-2007, 04:12 PM
oguzkagan Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
olur musti, 7 senedir bir zamanların dünya birincisine evimizde puan koklatmayalım sende hala biz büyük takımız bizim uefamız var bizim suyumuz var buyumuz var deyip dur, anlamamak icin mi diretiyorsun anlamıyorum ki, bilgin varsa dünya klasmanında son 5 yılın puanları gecio, hafızam beni yanıltmıosa siz uefayı 2000de aldınız 2001de de ceyrek oynadınız, ve bikac senedir avrupada da oldukca basarılısınız, ama ne yazıkki tüm bu basarılarınız sizi 1lige tasımıo, ilk yüzde bile oldugunuzu sanmıorm(tam bi bilgim yok), sizin uefadan bahsettiginiz kadar biz 6lardan 4lerden bhsetmiorz cünkü her sene yenisini ekliorz serimize , rica edecem biraz düsün ve bizden sizi sebepsiz yere takdir etmemizi isteme be gülüm...

ALEXSANDRO DE SOUZA

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (4): « Önceki 1 2 3 4 Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.