|
semih deivid mi GIRAL mı...
|
|
08-12-2007, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
RE: semih deivid mi GIRAL mı...
bir defa gıral dediğiniz adam bu ülkenin en büyük futbolcusu dünyada en çok tanınılan futbolcumuz senin semihin parmağını emerken deividiniz sokaklarda top oynarken kral barcelona ya madride liverpoola juventusa milana gol atmakla meşguldü bu adam olmasa milli takım bu başarılar alamazdı. ve siz hala daha parmağını emen semihle kralı karşılaştırıosanız tebrikler size olsun. bu adamı bu hale de getiren çekemeyen fener taraftarı nasıl metin oktay tanju çolak gibi adamları mahvetmeye çalıştı aynısını da krala yapıolar. bu başlığın saçmalığını da burada sonlandırıorum aldığınız galibiyet hayırlı olsun artık avrupa da 10 yeseniz küme düşseniz koymaz GALATASARAY ı yendiniz ya
|
|||
|
08-12-2007, 11:06 PM
|
|||
|
|||
|
Doğru söze ne denir fener maraşspordan 500 yesin koymaz, gs ye 1 atsın dünyalar onun olur,tek hedef gs hadi hayırlısı...
|
|||
|
09-12-2007, 12:38 AM
|
|||
|
|||
|
fenerliyim ama hakan şükür e laf attırmam şahsen. her nekadar şu anda formda olmasada turkiyedeki karakteri ve oyunuyla en begendigim futbolcu ve adam gibi adamdır.Semih le hakan şükür u kıyaslamak bile saçma.her neyse feneri galibiyetinden dolayı kutluyorum bizi mutlu ediyorGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
09-12-2007, 12:43 AM
|
|||
|
|||
|
sizin gibi fenerliler fener taraftarının yüzde 10u olsa bu kavgalar olmaz ama bu fener taraftarına Allah yardım etsin
|
|||
|
09-12-2007, 01:57 PM
|
|||
|
|||
|
fazla söze gerek yok eze eze maç böle alınır FENERBAHÇE'yi tebrik ediorum bizi hiçbir zamn utandırmadıgı için gereksiz tartışmaya gerek yok geçmişe mazi derler günümüze bakalım...
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
09-12-2007, 02:26 PM
|
|||
|
|||
|
tabi ki gıral ya fener şampiyon olsun da konuşsun ilk önce bi gs yenerek adam olunmaz gidin ona buna yenilin sonra gs yi yenin hava atın öle iş mi olur bi takımı yenmekle iş bitmez önemli olan bi takımı yenmek değil bi işler başarabilmektir bak bjk ye şampiyonlar ligi şampiyonu liverpool u yendi ama yenince liverpool dan onun şampiyonluk ünvanını mı aldı hayır tabi ki yani önemli olan bi takımı yenmek değildir..... fblilere duyrulur hemen havalara girmeyin
YEEEEEEENNNNNNNNNNNNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
09-12-2007, 09:35 PM
|
|||
|
|||
|
benim orda elestirdigim h.sükürün 2-0dan sonra gol umuduyla oyuna sokulmasıydı, adam gelmis 36-37 yasına hala takıma liderlik yapmaya soyunduruluo, hakanla semihi kıyaslamak dogru olmaz cünkü semihle hakanın hem stilleri farklı hem de kendini kanıtlama sansları tamamiyle farklı mustafa bey,sportmen olun ayaklarına yatmasın kimse, hakanın zamanında fenere küfrettigini unutmadık ve hakan sükür benim de icinde bulundugum yüzde 90lık fenerbahce seyircisinden hicbirzaman saygı göremeyecek,bide olaya hakkaten milli boyut katmaya calısmayın cünkü sıkıstıgınız zaman o bunu yaptı su bunu yaptı ayagına yatıosunuz , bizim Türkiyeyi desteklemeyip sadece feneri destekledigimiz anlamını cıkarmayın
fenerbahce icin gs derbilerinin sampionluktan önemli oldugu dogrudur patron, ama artık o onemi kaybedio yavas yavas, cünkü gs ESKİ GÜCÜNDEN COK UZAK, sayın sds1989 gsyi yenmekle hicbirzaman adam oldugumuzu soylemedik cunku bizim sizi yenmemiz bizim icin artık rutinlesti, bide size en cok sampion olan takımı ögrenmenizi tavsiye ediorm, bide 2 takım arasında ezeli rekabeti ne belirler sizce, mantıklı birine göre bu 2 takım arasındaki karsılıklı müsabakalardır, en son rezalet karsılasmadan bu yana karsınıza adam gibi hangi takım cıktıki onu bunu yeniorz diosunuz bana allah askına, biz bundan sonrada sizi ezmeye devam edecez ve sampionluklar elde edecegiz merak etmeyiniz, bide büyük takım olunmaz demissiniz büyük takım büyük seyirciyle olur, büyük seyircide her ne kosul olursa olsun sahaya 90 dakka pet sise koltuk yagdırmaz, dünkü mac cercevesinde bi düsün istersen, eger izlediysen görmüsündür büyük taraftarın nasıl oldugunu bi fenerli olarak fenerbahceme yakısan bi mac izledim ve bundan cok mutluyum lütfen yazdıklarınızı bi daha okuduktan sonra yollayın sayın musti ve sds1989... Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
09-12-2007, 10:15 PM
|
|||
|
|||
|
ya bırak Allah aşkına
|
|||
|
09-12-2007, 10:23 PM
|
|||
|
|||
|
cevap bu kadarmı musti???, ben bi savunma bekliodum dogrusunu istersen, ama bu aslında gsnin icler acısı durumunu ortaya koyuyoGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images....
Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
09-12-2007, 10:26 PM
|
|||
|
|||
|
36 yaşındaki kralın ne olduğu şu an heryerde yazılıo heryerde söylenio siz oturup zurna çalacağınıza izleyin de öğrenin
|
|||
|
|

Forum Rules