|
sdfl de basketbol
|
|
09-06-2007, 07:15 PM
(Bu Mesaj 10-06-2007 12:56 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : NoMaDSouL.)
|
|||
|
|||
|
sdfl de basketbol
sdflde basketbol adına konusalacak cok sey var hadi beklioruz..
lem nasıl bi okuldu yaa ilk sene gündüslerimis üst kattaki saha da gecerdi..ne güsel maclardı onlar yaa..eheh nasıl gıcık olmuslardı gelip yendiimizde üst sınıflar,Lütfi den suratıma yediim bloğun izlerini hala tasıorum ii kör olmamısım walla :D.. o saha da ikinci senemisde geceleri kavgalara ve sevgililere yuva olmus sonra fasla yatakların oraya dizilmesi işlevleri artırmıs bunun sonucunda kapısı kilitlenmişti..la bi cırılcıplak basket oynayamadık ya orda q:... ilk streetball turnuvamızı da bedenciyi binbir lafla gaza getirip bis yapmıstık afişlere müziklere kadar hersey güseldi..hatta son macta sakatlanıp sonrasında üc haftayı yatakta gecirmeme degmişti bea.. Bekir'in turnikelerini,Selcen'in savunmasını,Burak'ın hırsını,çiftK nın hareketlerini,Gökhan'ın cevikliini ve ara sıra en ballı atıslarını,Lç nin kendine has sutlarını,Aydın'ın artisliini unutmak mümkün mü..(olm Aydın orda adam kayırmayacak tek kişi bendim yine de her kararıma itiras ediodun ya öh yani..kendi takımımda olmasına rağmen Fevzi'yle sert girior die kavga eden ben deil miyidm sanki) bi de tabi okul macları var tabii..dier okullar özel hoca tutup aylar önce hazırlıa baslarken bizim sahayı ve birbirimizi yenii tanımamısa ragmen şampiyonluk beklenmesi..hocamızın yüzüne en ufak eksiklii vurmamısda karsılıında bizim yüsümüse inen samarlar olduu dönem eh o da güseldi bea..alınabilecek en ii dereceyi de Burak'ın son saniye de giren üçlüüyle kaybetmemis :D en komik olaydı..ha bi de tabii benim oyuna iki farklı numarayla girmem;tatilden sonra bi kac gün de okulu ekip gec geldiimde okula kimseyi bulamamıs sonra birinden mac olduunu örenmiştim kapalıya gitmiş ikinci yarıya yetişmiştim hoca beni görünce n'apıosun lan cabuk giyin nerdesin die haykırmıstı,ee tabi forma olmayınca ERsinden ve baska birinden alınan formalarla sahaya dalmıstım ama hakem izin vermemişti..aehe yasdıkca hatırlıorum yaa ilk sene Murat Genctürk'ü omuzlara alıp işte babanız nidalarıyla kara liseyi üzerimize yürütmüştük,headbang ve zikirle,acil servis ve mavi sakaldan ezgilerle tezahüratlarımıs maraş'ın gördüü en absürd seyirci olayıydı glb( bu arada yaptıklarımıs yüsünden kendi abi(!)lerimiz tarafından da azarlanmıstık..ilk macımısda karsı takım ısınırken bizim orta sahadan arka arka atma iddasına tutusmamıs ve giren basket oranının mac icindekinden fazla olması, bi de ÇiftK ve Fevziyle maca giderken hadi yürüyelim söle kestirme olur dierekten kaptırdıımıs sonunda kaybolup maca geciktiimis bedencinin ve takımdaki üstlerimizin gazabına ugradıımız da vardı.. merak ediorum cukurova elektrii yenebildik mi bisden sonra hic acaba? (yaa cou kişi yasdıklarımdan bişi anlamıor olabilir ama o anları yasayan insanlar icin bu yetersiz cümleler hatalı imlalar bile cok sey ifade eder..amacım zaten biras da o anları yazarken bi daa hayal edebilmek..göslerinisde canlandıına eminim eski dostlar ve sizin de gülümseyeceinize eminim hatırlarken..) "\(O_o)/" aNoLDSuMo-114 *98-o1 Aykutalp Gürel *DEAD*TugLA *DEAD*HaDeS *DEAD*sKuLLsKeWeR *DEAD*NoMaDSouL "Hayat ne senin gördüğün gibi toz pembe;ne de benim çizdiğim gibi kapkara.." |
|||
|
09-06-2007, 09:02 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: sdfl de basketbol
walla çok uzun okumadım ama eminim güzel şeyler yazıyordurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
10-06-2007, 03:00 PM
|
|||
|
|||
|
valla okudum hepsini aykut, belki sen hatırlamazsın beni de , ben seni hatırlıyorm, siz lisesondayken yani ben lise1deyken finale kalmış gene çukurova elektriğe yenilmiştik, hatta çukurovada koray mıydı neydi, babası maraştaki erotik sinema sahibi çocuk, azımıza zıçmıştı fast breaklerle Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama cidden o sahada olmak apayrı bi heyecandı, her ne kadar fazla oynamamış olsam da
2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. -Hacı noootiiiin? +notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) |
|||
|
30-06-2007, 01:42 PM
|
|||
|
|||
|
fikfiği kim hatırlamaz be swh
bizim okulda basketbol denince akla benim gördüklerimden 3 isim gelir birisi burak abidir ki bilenler bilir arkası dönükken bile üçlük atar birisi hasan abidir o da oldukça iyiydi bir keresinde orta sahadan bi üçlük attığımda 2.sini at bi kola demişti atmıştım 3. sünü at bi kola daha dmeişti onu da atmıştım 3. kişi de sülodur bizim dönemden bi insan günün yarısında basketbol oynayabilir mi bizim sülo oynardı takımlar oyuncular toplar deği$irdi sülo sabit kalırdı noldu bu çocuğa sonradan haber alamadık muhtemelen internetten tanı$tığı bi kız için amerikaya falan gitmi$tir. |
|||
|
06-07-2007, 09:42 PM
|
|||
|
|||
|
cukurovayı bide şimdi görün gruptan bile çıkamadılar bu seferde orhan diye biri sırtlıyo takımı ama bi halt yiyemiyolar takım iyi ama 2 peryotta bitiyo nefes alamıyolar çünkü adamların hepsi keş molada bile içecek utanmasa
|
|||
|
13-09-2007, 03:19 PM
|
|||
|
|||
|
RE: sdfl de basketbol
dediğiniz dönemler galiba iyimiş şimdi takım leş bende kaptanım ama bu sene herkes istekli o yüzden hemen antremanlara başlıyacaz:D eski günlere dönecez
KÜLTÜRÜM .... OLDU ÖZÜR İÇİN DİLEKCE VER |
|||
|
16-09-2007, 07:44 PM
|
|||
|
|||
|
benim basket denince bizim okulda aklıma aruzcum gelir hatta bi zamanların taktigi top aruza aruz basket taktigi hala okulda uygulanmıs en harika taktiklerdendir
|
|||
|
01-10-2007, 10:19 AM
|
|||
|
|||
|
benim de aklıma bizim okulda basket diince ouzhan ve saz ekibinin her boş ders gbi gözüken fakat hep hocanın sonradan geldii derslerden spor salonuna gidip geç kalmalrı ve bzim onları aramamız üzerine derse katılmaları ve bayram hocanın onları her seferinde bi güsel tebrik ettii anlar gelioGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.:P
hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align] |
|||
|
01-10-2007, 08:29 PM
|
|||
|
|||
|
cemre bu bizim sınıfın özeline girer burda bahsedilmesi dogru degilGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama sizlere tesekkür borcluyuz az idare etmediniz bizleri...
|
|||
|
|

Forum Rules