KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 10:08 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / KÜLTÜR VE SANAT / Sinema ve Dizi / Sinema / SAW IV

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
SAW IV
05-11-2007, 11:52 AM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

SAW IV
bence kurgu olarak testere serisi süper bi seri bu bölümde de muhteşem olmuş film benim çok hoşuma gitti özellikle testereyi tanıdıkça ne kadar ii bi dam olduğunu anlayacaksınızGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Alıntı Yaparak Cevapla
06-11-2007, 02:48 PM
gizeMmM_!!! Dışarıda
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
14 RE: SAW IV
Belli testereyi çok güzel izlediğin testereyi sewmendenGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. benim hiç hoşuma gitmedi. özellkle 3ten sora! kurguyuda begenmedm yani ilk başı şaşrtıcıydı sadeceGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama iddia ediorum bu biz izledkçe 50ye kadr gider 3te bitti dedk yne çektiler en iisi izlememekGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-11-2007, 09:20 PM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

RE: SAW IV
yok yok izlemek iidir senin izlemeni anlamadım bence izlemememişindir. arkadaşlarınla sohbet etmişindir sinema da yoksa güzel film di
Alıntı Yaparak Cevapla
08-11-2007, 01:23 PM
gizeMmM_!!! Dışarıda
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
14 RE: SAW IV
ben izledim de sen pek izleyememeişsin sanırımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yannda kim wardysa asıl sen izlemememişsindrGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. demeye bile gerek yok izlemednGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.