KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 09:11 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / KÜLTÜR VE SANAT / Edebiyat / Puslu Kıtalar Atlası- İhsan Oktay Anar

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Puslu Kıtalar Atlası- İhsan Oktay Anar
09-06-2008, 11:38 AM
tuğçe yinanç Dışarıda
Moderators
Yönetici
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı: 5
8 Puslu Kıtalar Atlası- İhsan Oktay Anar
Yeniçeriler kapıyı zorlarken Uzun İhsan Efendi hala malum konuyu düşünüyor, fakat işin içinden bir türlü çıkamıyordu...
"Rendekar doğru mu söylüyor? Düşünüyorum, öyleyse varım. Oldukça makul. Fakat bundan tam tersi bir sonuç, varolmadığım, bir düş olduğum sonucu da çıkar: Düşünen bir adamı düşünüyorum. Düşündüğümü bildiğim için, ben varım. Düşündüğünü bildiğim için, düşlediğim bu adamın da varolduğunu biliyorum. Böylece o da benim kadar gerçek oluyor. Bundan sonrası çok daha hüzünlü bir sonuca varıyor. Düşündüğünü düşündüğüm bu adamın beni düşlediğini düşlüyorum. Öylese gerçek olan biri beni düşlüyor. O gerçek, ben ise bir düş oluyorum."
Kapı kırıldığında Uzun İhsan Efendi kitabı kapandı. az sonra başına geleceklere aldırmadan kafasından şunları geçirdi:
"Dünya bir düştür. Evet, dünya..Ah! Evet, dünya bir masaldır.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
(Arkadaslar bu yazari mutlaka okuyun cok sewecekciniz)

yorumsuz....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
9 Suskunlar- İhsan Oktay Anar tuğçe yinanç 0 42 09-06-2008 11:30 AM
Son Mesaj: tuğçe yinanç

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.