|
ÖSS AÇIKLANDI...NERELERE YERLEŞTİNİZ?...
|
|
15-08-2008, 09:55 AM
|
|||
|
|||
|
İlk ben yazayım tabiki...
Kayseri Diş Hekimliği Fakültesi... Herkese hayırlı olsun arkadaşlar... Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
15-08-2008, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: ÖSS AÇIKLANDI...NERELERE YERLEŞTİNİZ?...
hayırlı olsun tubacım...yaa hadi yazın herkes yazsın nereye gittiğini merak ediyorum...
hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
15-08-2008, 01:19 PM
|
|||
|
|||
|
ısparta tıp fakültesi çok şkr Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. herkese hayırşlı olsun arkadaşlar...
|
|||
|
15-08-2008, 01:59 PM
|
|||
|
|||
|
bizim memlekete gidiyorsun o zaman hayırlı olsun ersin...
Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
15-08-2008, 02:26 PM
|
|||
|
|||
|
madem yazıoz hepimiz bnde yazıyım bariii Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Atılım Üniversitesi(Ankara) Endüstri Mühendisliği %50 Burslu Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
15-08-2008, 04:35 PM
|
|||
|
|||
|
gazi üniversitesi endüstri mühendisliği hayırlı olsun herkeseGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
15-08-2008, 04:41 PM
|
|||
|
|||
|
bu arada merak ettiklerinizi sorarsanz söleyebilirmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hayrlı olsun tekrardannGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
15-08-2008, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
Hayırlı olsun arkadaşlar meslektaş olmuşuz desenize.Benim merak ettiğim Endüstri muhendisligini iyi biliyomusunuz bilerekmi yazdınız yoksa karambolden mi geldiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Çunku hiç tahmin etmediginiz yonleri olan bir meslekle tanışabilirsinizGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
15-08-2008, 09:40 PM
|
|||
|
|||
|
yok hiç krambole gelmedi aradım taradım buldum Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. artık karşılascagım şeylere hazırlıklıyımdır umarımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
17-08-2008, 03:55 PM
|
|||
|
|||
|
:)Hacettepe üniversitesi diş hekimliği fakültesi...herkese hayırlı olsun..bi sürü kişi ankarada oldukk ya çokk güselGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align] |
|||
|
|

Forum Rules