|
Örümcek Adam - 3.. / Spiderman - 3..
|
|
08-05-2007, 09:04 AM
(Bu Mesaj 08-05-2007 09:04 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : sersel.)
|
|||
|
|||
|
Örümcek Adam - 3.. / Spiderman - 3..
Üstün yetenekli örümcekçiğimiz -zira 3. seride 'spidey' lakaplı örümcekçik olmuş örümcek adamımız- 3 tane -bi ara benliğine yenik düşen kendisini de savaştığı kötülerden sayarsak 4- kötü adamla savaşıyor bu seride.. 2. seriden kalma 'kanka'sı Harry, kum adam ve intikam zehriyle kötü adam şekline bürünmüş gazeteci rakibi..
kötü adamlarla dövüştüğü sahneler o kadar güzel ki, efektler karşısında heyecanınızı gizleyemiyor Amerikan ağzıyla "wwooooww" demekten alamıyorsunuz kendinizi.. adamlar öyle güzel yapmışlar ki bol efektli film severler ağzı açık ayrılıyor filmden.. bildiğimiz klasik iyi ile kötünün savaşı olduğu için konuyu çok anlatmaya gerek yok sanırım.. 1. ve 2.sini seyredenler bilir; teknolojinin tüm nimetleri kullanılarak yapılan bol efektli, izlemesi zevkli film serisidir Örümcek Adam.. İzlersiniz ve sinemanın büyülü dünyasından koparak ister istemez tekrar günlük hayatınıza dönersiniz.. 3. seride işte bu seyir zevkine ilaveten intikam alma duygusunun ve şöhretin zehirliliğinden de bahsedilerek birazcık felsefe yapılmış.. fazla sıkmamaya özen gösterilmiş, duygusal sahnelere kimi zaman sıksa da -hele filmin sonunda- yine de çok gereksiz durmamış..bi de kahramanların da duygusal olabileceğini, ağlayabileceğini öğrenmiş olduk bu film sayesinde.. hatta kötü adamların bile ağlayabildiği bir seriydi.. Örümcek Adam - 3 çocukluğumuzun o çizgi film kuşağından sıyrılıp +7 ve şiddet - korku içerebilir akıllı işaretleriyle yeniden hayatımıza girmiş durumda.. 140 dk. gibi uzun bi süre boyunca görsel bir şölen sizi bekliyor.. servet selen - boğaziçi matematik - 2003 mezunu http://www.superteklif.com/Main/SuperUye...83b283dd79 |
|||
|
12-05-2007, 10:18 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Örümcek Adam - 3.. / Spiderman - 3..
ve ben de pars filmini öneriyorum sevgili sdfl üyeleri biraz gayri ahlkilik mevcut olsada güzel bir film...
114 YORULMAZ ALSENAL |
|||
|
01-07-2007, 10:53 PM
|
|||
|
|||
|
çok para harcamışlar çekim kalitesi süper izlenebilirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. İlk defa high quality dvd olarak çekilerekten tarihe geçen filmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
06-07-2007, 05:00 PM
|
|||
|
|||
|
Valla ne yalan söyliym ben bu 3.filmi hiç beğenmedim.250milyon doları bana verseler de üstüme başıma bişeyler alsam daha hayırlı bi iş yapmış olurlardı:)ilk iki filmde birer düşmana karşı savaşılıyordu.son filmde koymuşlar 10 tane düşman, herbirine beşer dakka ayırmışlar çok çabuk geçmişler.duygu yüklü olması gereken sahneler de çok başarısız bence.hatta köprünün üstünde MJ ile buluştukları sahnede salon inledi gülmekten.Aksiyon olarak da zayıftı.Yani 2. filmdeki tren sahnesine yaklaşabilen bi sahne yoktu.filmin son bölümünde- örümcek adam MJ'i kurtarmaya giderken- bi çatının üstünde duruyor ve arkasında dalgalanan bi Amerikan bayrağı görünüyor!Spiker bağırıyor: "İnsanlar bunu istiyor insanlar adalet istiyor".Siyasi içerikli ve ABD'yi dost göstermeye çalışan bi film olduğunu söyleyebilirim.MJ karakteri de zayıf kalmış,çıktığı her sahnede öpüşüyor başka bi işe yaradığı yok.Bu film ben de hayal kırıklığı yarattı.
VODKA.... Connecting people |
|||
|
06-07-2007, 09:37 PM
|
|||
|
|||
|
örümcek battal destanı süper di ama son dönemdeki filmlerin hiçbiri üçyüz spartalı kadar mükemmel olamazdı iki filmde abartılıydı ama benim yinede hoşuma gitti spartalıdaki efektler ayrıca süperdi
|
|||
|
|

Forum Rules