KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 09:24 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / EĞİTİM BİLİM VE TEKNOLOJİ / E-Kitap / Önden Giden Atlılar'ın içindeki sızı

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Önden Giden Atlılar'ın içindeki sızı
22-07-2007, 06:03 PM (Bu Mesaj 22-07-2007 10:14 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tuba G.)
Tuba G Çevrimdışı
...Das!ys Sm!Le...
Üye
Katılma Tarihi: Jul 2007
Rep Puanı: 5
Önden Giden Atlılar'ın içindeki sızı
Türkiye'den Sibirya'ya, Bosna'ya ABD'ye, Rusya'ya ya da diğerlerine giden eğitim öncülerinin hayatları Önden Giden Atlılar'da kitap oldu. Her bir öykü insana yeni bir dünya açıyor.          

Türkiye'den dünyanın dört bir yanına giden öncüler onlar. Yüzyıllar önce, Orta asya'dan Anadolu'ya gelen erenler gibi. Anadolu, onların sayesinde Müslüman Türkler'e vatan oldu.

Aradan yüzyıllar geçti. Anadolu erenlerinin torunları, şimdi eğitim ordusu oldu, dünyanın dört bir yanına yayıldı. Dünyaya Anadolu'nun ışığını yaymak için. Bu eğitim gönüllülerinin hayatlarından kesitler "Önden Giden Atlılar" adı altında öyküleştirildi. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Harun Tokak, her birinin hikayesini yazdı.Bunlardan biri de deneme-hikaye bölümünde var,okuyabilirsiniz....

Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını...
Yüzü gözü ıslak...
Başlar eğik...  

...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi...

: TGS :
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.