KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 09:43 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / SDFL SINIF FORUMLARI / SDFL Fotoğraf Albümü / ÖĞRETMENLERİMİZ

Sayfa (4): « Önceki 1 2 3 4 Sonraki »

Derecelendir
  • 1 Oylar - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
ÖĞRETMENLERİMİZ
29-08-2007, 10:49 AM
gizeMmM_!!! Dışarıda
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
14 RE: ÖĞRETMENLERİMİZ
ya 2004-2005 dönemnde geldide ben hangi ay oldugunu hatırlamadım ondan öle yazdım furkannkini görseydim karşı çıkmazdım walla doru olabilirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 11:57 AM
EfyuarBLOOD Çevrimdışı
Grafik Editörü
Yönetici
Katılma Tarihi: Jul 2007
Rep Puanı: 6
Cvp: ÖĞRETMENLERİMİZ
galiba doğru söylüyor ben karıştırdım galibaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 06:41 PM
tolga Dışarıda
Moderators
Yönetici
Katılma Tarihi: Feb 2007
Rep Puanı: 3
RE: Cvp: ÖĞRETMENLERİMİZ
tolga Yazılan:hocalar bi kenarada ben ellerimizle eski binadan taşıyıp,, emek emek ellerimizle sıfırdan kurdugumuz yatakhanemizi okula dönüşmüş halde görünce içim cız etti.....orası bizim yuvamızdı...

Efendiler!

Avrupa'nın bütün ilerlemesine,yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisinde yuvarlanadurmuştur.Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi.

Halbuki,

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatlariyle,ecnebilerin planları ile yükselebilsin? Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 08:59 PM
tuğçe yinanç Dışarıda
Moderators
Yönetici
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı: 5
ya ciddi ya kim derdi ki özleyeceksin bazi hocalari ama hepsini özlemişim bende ............ Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

yorumsuz....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 09:34 PM
p_n_r Çevrimdışı
eski sdfl li :(
**
Üye
Katılma Tarihi: Oct 2006
Rep Puanı: 2
ewet yaaa bende çok özlemişimmmm Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-09-2007, 10:58 AM
mehto Dışarıda
KSDFL.NET ÜYESİ
**
Üye
Katılma Tarihi: Oct 2006
Rep Puanı: 3
bizim dönemimizde vardı 2005 te geldi analitik geometri dersimize girmişti....

mehto 2005 mezunu ADANALI
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-09-2007, 09:37 PM
firstqualified Çevrimdışı
Mehmet Çakıroğlu
**
Üye
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı: 0
RE: ÖĞRETMENLERİMİZ
1998 yılından bi resim ekleyeyim bari Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. millet hocalarını görsün...

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

MEHMET ÇAKIROĞLU

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-09-2007, 09:50 PM
gizeMmM_!!! Dışarıda
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
m.akif hoca hiç degişmemiş yawGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. tşk bu arada foto içinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-10-2007, 05:25 PM
levent Dışarıda
YENİ ÜYE
*
Üye
Katılma Tarihi: Feb 2007
Arkadaşlar bu resimler gerçekten çok güzel. Bunları koyan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-10-2007, 04:02 PM
fdm_nr Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Jul 2007
ya ben 98 yılndaki mesut hocann haline bayıldmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (4): « Önceki 1 2 3 4 Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.