|
O.C (Orange Country)
|
|
24-03-2008, 11:24 PM
|
|||
|
|||
|
O.C (Orange Country)
evet arkadaslar bu diziyi izleyenler burda bulusup dizinin gelecegi hakkında yorum yapabiliriz.Gerçi ben 2. sezondayım ama elimde 4 sezon mevcut ve bitirmem an meselesi:Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
24-03-2008, 11:26 PM
|
|||
|
|||
|
RE: O.C (Orange Country)
dexterı izliyonmu sado
|
|||
|
24-03-2008, 11:27 PM
|
|||
|
|||
|
yoo izlemiyorum ama ev arkadasım indiriyor bolumleri.hepsini indirince izlemeye baslarım.cunku ben bi diziyi izlerken 2-3 hafta icinde bitirmem lazım sonra kendimi kotu hissediyorum.dur izledigim diger dizleride konu baslıgı acayımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
24-03-2008, 11:28 PM
|
|||
|
|||
|
olm coupling'i izlemediysen izle
|
|||
|
25-03-2008, 12:39 AM
|
|||
|
|||
|
olum coupling ful belden asagı calısıyorGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
25-03-2008, 12:43 AM
|
|||
|
|||
|
olm espriler süper lan richard coyle dehşet oynuyor,reservoir dogs sahnesi vardı bitane dehşetti...
|
|||
|
20-05-2008, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
ya konu biraz dağılmış ama ocye geri dönersek hayatım boyunca takip ettiğim ikinci dizim gerçi birincisi bi çizgi filmdi ama nese... dizinin geleceği konusuna gelirsek benim bazı boşboğaz arkadaşlarım dillerini tutamayıp bana diziyle ilgili gelişmeleri aktardığı için önemli olan herşeyi biliyorum. bu arada ben o diziyi aramadığım yer bırakmadım sen nerden buldun?
|
|||
|
20-05-2008, 09:44 PM
|
|||
|
|||
|
http://www.diziarsivi.com yabancılar için, http://www.diziarsivi.net Türk dizileri için en iyi paylaşım siteleridir.
|
|||
|
21-05-2008, 12:08 AM
|
|||
|
|||
|
Ayrıca dizi konu olarak bitti ve artık yeni bölüm yok. gayet mutlu bir sonu var:P
|||
|
21-05-2008, 05:31 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler baya aramıştım bulamamıştım, yardımcı oldu. bi de ilerde marissa ölüyomuş gerçi çok da üzülmem ama nese... tşkler.
|
|||
|
|

Forum Rules