|
Nerde eski otostopçular..
|
|
02-12-2007, 10:14 AM
|
|||
|
|||
|
Geçenlerde ksdfl de okuyan bir elemana sordum da kimse otostop çekmiyormuş. Şaşırdım valla. sevgili müdürümüzün OTOSİTOP ÇEKMEEYYİİNGH.. lafı etkili olmuş anlaşılan. bizim dönemlerde herkesin kesin bir düzine otostop macerası vardı.. İlkini ben anlatayım ilgi duyan arkadaşlar eklesin: Arkadaşlar bilir otostopa en kıl olan hocalardan biri kenan hocaydı. garajların aşağısından otostop çekiyoruz. bayağı bekledik duran yok. artık kim olduğuna bakmadan el kaldırıyıruz. neyse şoförün biri yavaşladı, durmadı ama geçerken bir el hareketi yaptı. 'lan ne demek istedi bu falan diye düşünürken bir de baktık. kenan hoca...
|
|||
|
02-12-2007, 12:00 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nerde eski otostopçular..
yeni müdür öyle demiyor ama yenilerde pek o alışganlık yok benim nildiğim bikaç kişi var hala çeken ama birkaç seneye oda son bulur
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
03-12-2007, 01:52 PM
|
|||
|
|||
|
inşallah devam eder yav bu okulun en belirgin özelliklerinden biriydi Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
TUSUBASA, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Oct 2007. |
|||
|
03-12-2007, 01:55 PM
|
|||
|
|||
|
yok yok devam edio dün okula gittik darma dağın olmuş şantiye gibi tek değişmeyen otostopmuş kenan hoca öle dediGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
03-12-2007, 07:17 PM
|
|||
|
|||
|
yok yok ben eskisi kadr çeklmedigine eminm bilmezler bile doru düzgn nasıl çeklrGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
04-12-2007, 06:11 AM
|
|||
|
|||
|
nesi var be, elini kaldırıyorsun, yumruk yapıyorsun, baş parmağını havaya dikiyorsun. sonra bekliyorsun. elbette ayaz gecelerde yaptığınız zaman zor oluyor dikilmek. dolmuşa para mı verilir kardeşim, hayat pahalı.
Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
04-12-2007, 05:24 PM
|
|||
|
|||
|
çok doğru arada sırada ayyaşı felan çıksa da sizi pavyona götürmeyi teklif etselerde olsun çok güzeldir otostopGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
18-01-2008, 09:39 PM
|
|||
|
|||
|
ee...kimse nie anılardan bahsetmiyo.............
anadolu üniversitesi endüstriyel tasarım 2006 mezunu |
|||
|
10-02-2008, 03:08 PM
|
|||
|
|||
|
lan gaddar sizin pavyona gittiğiniz gün biz o arabadan indik siz bindiniz ya keşke bizide gezdirseydi o adam
|
|||
|
10-02-2008, 03:13 PM
|
|||
|
|||
|
birinde biz otostop çekiyoruz. adamın biri durdu.ben mustafa mib vardıadam bizi internete kadar bıraktı bi de üstüne 5 ytl para verdi yemek yersiniz diye bizde gittik intenete verdik parayı
|
|||
|
|

Forum Rules