|
Nerde eski otostopçular..
|
|
10-02-2008, 06:45 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nerde eski otostopçular..
pavyon olayını anlatayım bizim akaylar biz kaçarken saat 00,00 sularında okula dönüolardı iilik sever iki insan arabaları ile okulun içine kadar getirmişti arkadaşlarımızı, daha sonra bizi gören bu yardım sever insanlar gençler gelin götürelim dediler bizde buz gibi bi ocak akşamında fırsat ayağımıza gelmişken tepmeyelim dedik arabaya bindik yavaştan yavaştan giderken tekele uğradılar arkadaşlar su! içmek içinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. neyse aldılar bilmem kaç şişe su bindiler sonra benzin bitti 45 dakika başka bi araba bekledik ama gelen otomatik vites bi astra idi sevindik hızlıca gideriz die sora pişman olduk kötü adan yolunda 200 km yaparken arkadaşım burak ve cihat kur'an ı kerim i hatmetmeye başlamışlardı sonra dediler gençler sizi biraz gezdirelim olur dedik bizi pavyona götürdüler orda kısa bi işleri varmış o sırada pavyon kapısında sigara içerek bazı delikli demir diye tabir edilen oyuncak silahlar! değiş tokuş ediliodu neyse daha sonra yine araba değiştirdik bu sırada tam oturdum soğuk bi şey değdi tampona bi baktım oyuncak su tabancası 14şlüktü galiba biz artık korkmaya başladık saat 1,30 abi dedik bizi bırak artık en sonunda çok şükür saat 1,40sularında mercimek tepeye bırakmışlardı ama çok özledim maceraları yaaaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
13-02-2008, 12:17 PM
(Bu Mesaj 14-03-2008 12:19 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
aa benm bundan haberm yok nieyseee!! oh ii olmuş sizee keşke daha çok korksaydınz!
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
13-02-2008, 04:28 PM
|
|||
|
|||
|
Bende bi olay anlatayım bari.Lise 2 deyiz herzamanki gibi okul sonrası çarşıya gidiyoruz.Karışıya geçtik otostop mekanına,bekliyoruz bekliyoruz araba yok duracak. Arkadaş dediki ne gelse binerim abi sepetli motora bile razıyım o derece sıkıldık beklemekten yani.Her ne olduysa artık insaflı bir Doğan şöförü imdadımıza yetişip durdu ve o sırada arkasından şu an ismini hatırlayamadığım kalite bir araba durdu.Biz hepimiz Doğana yoneldik binmeye gidiyoruz bi baktık arkadaki arabada durmuş.İsmini vermeyeyim arkadaşın biri tam doganın ön kapısını açtı binmek için oda gordu tabi o sırada arkadaki arabayı ve adama bişeyler soyleyip kapıyı geri kapatıp kosarak arkadaki arabaya bindi ve tabi bizdeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Doğanın şöförü dumur olmuş bir vaziyette giderken, bizde yaptığımız hareketten utanaraktan Maraşa yol aldıkGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
13-02-2008, 06:01 PM
|
|||
|
|||
|
yani abi sizinki de ayıp olmuş yaaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
16-02-2008, 07:30 PM
(Bu Mesaj 14-03-2008 12:18 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
hiçte ayıp olmamışGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
22-11-2008, 05:37 PM
|
|||
|
|||
|
ne dıe ylan soyluon must ben korkmusmuydum ulan ne kadar yalancısın vrya Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
OkuyUn Benİm Gbİ AmeLe OlMayıN Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
27-11-2008, 09:48 PM
|
|||
|
|||
|
okuldaki ilk otostopum da traktöre binmiştm..xD
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
28-11-2008, 06:17 PM
|
|||
|
|||
|
ne bekliyodun bmv X5 mi .. bugün traktöre yarın sepetli motora... en iyisi ---> dolmuşa para vermemek ben öyle yapıom ....
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
|

Forum Rules