|
neden ben?
|
|
18-08-2007, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
neden ben?
Efsane Wimbledon tenis oyuncusu
Arthur Ashe AIDS'den ölmekteydi. Dünyanın her köşesindeki hayranlarından mektuplar yağmaktaydı. Bunlardan bir tanesi şöyle soruyordu: "Neden Tanrı böylesine kötü bir hastalık için seni seçti?" Arthur Ashe buna şu cevabı verdi: Tüm dünyada... 50.000.000 çocuk tenis oynamaya başlar, 5.000.000 tenis oynamayı öğrenir, 500,000 profesyonel tenisi öğrenir, 50,000 yarışmalara girer, 5,000 büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya "Neden ben?" diye hiç sormadım. Ve bugün sancı çekerken, Tanrı'ya "Niye ben?" mi demeliyim? Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ємєğє ѕαуgı ;) |
|||
|
18-08-2007, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: neden ben?
yaw vallahi helal olsun adama ya.. çok güzel..
Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
18-08-2007, 06:26 PM
|
|||
|
|||
|
Bence de adam niye ben dememeli... Ayıp olur yani...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
18-08-2007, 09:50 PM
|
|||
|
|||
|
haklısın tubacım;)
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ємєğє ѕαуgı ;) |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Kadınlar Neden Ağlarmış :) | gizeMmM_!!! | 15 | 172 |
11-08-2008 07:59 PM Son Mesaj: CeMrEeE :') |
|

Forum Rules