|
maraş olaylarında bir çift laf
|
|
02-05-2008, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
maraş olaylarında bir çift laf
bu aralar kahramanmaraşta yaşanan bi bakıma Kahramanmaraşın yeniden kurtuluşu sayılan maraş olayları bu aralar katliam diye anılmaya başladı ben bu konu da sadece şunu söylüyorum
10000lerce vatan evladını dağlarda katleden insanları katliamcı olarak anmıyorlarda maraşta o dağdaki hainlerinbaşlangıcı olan 200 adam ölünce adı katliam mı oluo bu gece hatırla sevgili de de dtp ağızından konuşmalara şahit olduk maraş katliamı die bahsedildi ne demek maraş katliamı ya ne demek... dtp li vatan hainleri maraş olaylarından katliam diye konuşurken bu ülkenin tv kanalı yüksek tirajlı bi dizi de bu olaylardan nasıl katliam die konuşuo yazık çok yazıııık |
|||
|
04-05-2008, 12:06 PM
|
|||
|
|||
|
RE: maraş olaylarında bir çift laf
O dizinin senaristlerinin ne bok oldugunu herkes biliyor aslında da işte bakma hala izliyorlar.Başta her dusunceye eşit yaklaşan bir dizi gorunumu vermeye çalışan ama sonra bir kominist ve antitürk dizisinden farkı kalmayan bir dizi haline dönüştü.Böyle dizileri halkımızın izlemeyip, o senarist bozuntularının bi bok olmadıklarını anlamaları lazım.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
06-05-2008, 03:48 PM
|
|||
|
|||
|
dizi taraflı olsada bence türkiyede çeklmş teknk açıdan wazgeçlmez sayılı dizilerden birdr bence izlenmeye deger bu yüzden...
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
06-05-2008, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
teknik açısı ne acaba merak ettim başlangıçta iyiydi ama artık değil tamamen taraflı bi dizi
|
|||
|
06-05-2008, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
ben taraflı diil die bişi demedm ama geçmişi gayet güzel anlatıo basit türk dizilernde görülen hatalardan komikliklerden çok çok nadr rastlanıo her ne kadr taraflı anlatsada ben begeniorum anlatışını we karaterleri tıpatıp tutturuolar...
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
07-05-2008, 03:13 PM
|
|||
|
|||
|
bence de izlenmeye değer bi dizi belki yanlı ama yakın tarihe ışık tutan bunun gbi kaç tane dizi yapıldı başka
[align]hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align] |
|||
|
07-05-2008, 11:39 PM
|
|||
|
|||
|
iyi de, taraflı olduğunu kabul ettiğiniz bir dizi tarihe ne ölçüde ışık tutabilir söylermisiniz? sonuçta, reyting alan her dizi teknik açıdan kendini iyileştirebilir, bu finansmanla alakalı. bir ayrıcalık değil.
dizi güzel başlamıştı ancak ilerleyen bölümlerde görüldü ki; bütün sağ görüşlü-milli görüşlü karakterler ''her nedense'' ya görüşlerini değiştirerek ''nötr'' insanlar haline geliyorlar (ör. başroldeki kız - kız kardeşi - babası) yada gereksiz şiddet uygulayarak cahil-barbar-cani gibi gösteriliyor. bu, bu ülkenin %70ini karalamaktan başka bişey değildir! 2005 mezunu __böle haber şimdi mi verilir doktor__? |
|||
|
08-05-2008, 12:36 AM
|
|||
|
|||
|
bişi hakkında tam bilgi sahibi olmak olayları daha ii bi şeklde degerlendirebilmek için her açıdan bakabilmek lazım olaylara bence bu haliyle bize bişiler kazandrdıgını düşünüorum ben...
|||
|
08-05-2008, 09:16 AM
|
|||
|
|||
|
bişi hakkında tam bilgi sahibi olmak taraflı yayınları izlemekle olmaz nice tarafsız yazarların 1960 cuntası ve 80 ihtilali arasında yaşanan olayları anlatan tarafsız kitapları var... bence bu dizinin daha fazla reyting almasını sağlamak demek sağ görüşün yerin dibine sokulması milliyetçi cephenin faşist olarak tanıtılmasından ileri gidemez ben aşırı taraflı yayını sebebiyle izlemiyorum zaten gerçekleri tam manası ile vermiyor biraz kitap okunsa gerçekler ne belli olur
|
|||
|
08-05-2008, 01:23 PM
|
|||
|
|||
|
Kendine hitap edenler izler etmeyenler izlemez bu kadar basit,maraş olaylarında kışkırtma vardır,polis engellememiştir bilerek,120 değil 3000 insan ölmüştür ölenlerin hangi taraftan daha fazla olduğunu anlatmaya gerek yok,sonuç olarak yapılan bir yanlış vardır,2 kardeş birbirine kurşun sıkmıştır.Dizide abartılı kısımlar var gibi duruyor ama Türkiye'de 15 ilde çıkan olaylarda hükümetin seyretmesi bize amerika gerçeğini gösteriyor,maraştaki -bilmeden amerikaya hizmet eden- cahil,din elden gidiyor diyenlerin alevileri ve sol görüşlüleri katletmesi kime fayda sağlamıştır ona bakarsanız ancak tarihi objektif değerlendirirsiniz.Sağcıların hepsi cahil,vahşi;solcularında hepsi rusçu-kızıl-maocu değildir zaten öyle olsa Türkiye'de herkes birbirini öldürür,amerika veya rusya gelir ülkemizi elimizden alırdı. Hala sağ-sol var diyen arkadaşlar varsa biraz gözlerini açsınlar,ülkenizin heryeri satılıp gidiyor siz hala tarihle çenenizi yoruyorsunuz,ülke elinizden giderse beğenmediğiniz tarihiniz bile olmayacak.
|
|||
|
|

Forum Rules