KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 01-12-2008, 08:52 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / SDFL SINIF FORUMLARI / Konu Dışı / maraş olaylarında bir çift laf

Sayfa (2): « Önceki 1 2

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
maraş olaylarında bir çift laf
08-05-2008, 05:09 PM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

RE: maraş olaylarında bir çift laf
burda bişey söylmek istiyorum dağdaki pkknın yüzde 5 kadarı Türk yüzde 15 kadarı arap yüzde 80 kadarı da alevi kürttür maraşta 3000e yakın insan öldürülmüştür doğrudur aralırında masum sol görüşlü masum alevilerde vardır ama unutulmamalıdır ki öldürülen insanların soydaşları ve ırkdaşlarının çoğu pkknın dağ ekibinin çekirdek kadrosunu oluşturmuştur ve bi bilgi daha maraşlıların aileleri ii bilir dizide de geçen sokak ortasına bırakılan tabutların içinden ceset değil silah çıkmıştır acaba bu provoke tek taraflı mı karşııklı mı sağ sol bu millete az geldi hükümet şimdi de liberal düşünceyi aşılıo bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler diye diye satılmadık yerimiz kalmadı
Alıntı Yaparak Cevapla
08-05-2008, 05:31 PM
ihsdfl Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Sep 2006
Rep Puanı: 3
benim dizi hakkında dieceklerim musatafa kardeşimle hemen hemen aynı..ama bi fark var ben sürekli izliyorum ve izlemeye devam edicemm.ama oradaki yanlışları görüp bilmeyen arkadaşlara dorusunu anlatmak için izlicm...hatırla sevgili türkiyenin kendi kendini küçük düşürdüğü,bilerinin gazıyla birbirlerine girdiği karanlık bi dönemi anlatıyo..ama artık giderek artan bi taraflılıkla yapıyo bunu..benim yazdılkarımdan çıkarılacak yorum kişinin siyasi görüşüne göre değişebilir ama ben yine de yazim..sol die tabir ettiğimiz cephe ozaman devletin rejimine yönelik faaliyetlerde bulunuyodu..yani şahsen komünistiği getirecek bi hareketlenmenin ii bakılacak bi tarafı olamaz...dizini helede vatanın bütünlüğünü savunana milliyetçi cepheyi aşağılayarak onların tarafında yayın yapması atv ye yakışmıyo...nie çünkü yeni sahipleri malum...yani onların da ne olduğu bi bakıma burdan anlaşılabilir aslında....
fazla uzatmadan şöyle die bilirim ki maraş olaylarının birilerinin gazıylada olsa olmuş olması bu ülkenin menfaatine dir...kimi 120 kimi 3000 desin kaç olurs olsun bence bunun altını daha fazla kurcalamamak lazım ......
bu benim şahsi görüşüm isteyen katılır isteyen katılmaz.........

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-05-2008, 05:38 PM
SEYİTHAN

atvnin yeni sahipleri tamamen akp yandaşı bi grup akp ilk stratejilerinden olan alevilerle ii geçinme planını bi şekilde görsel basın tarafından belli etmek istiodu bu dizi artık bu andan sonra bunu yapacaktır aleviler burda şanssız kesim olmuştur ama dediğim gibi öldürlüen iki öğretmenin cenazesi nie tabutta değildi de başka yerdeydi veya öldürülen öğretmenlerin kimin öldürdüğü neden gün yüzüne çıkmadı ökkeş kengerlinin bombayı atmış olması hemen öğrenildi çünkü karşı gruptu yapan ve öğrenilmesi kolaydı peki size bir soru öldürülen öğretmenler sol grubun ortalığı karıştırmak için öldürdüğü insanlar olmasn bu kaynaklar da geçen bi durum
Alıntı Yaparak Cevapla
08-05-2008, 11:33 PM
PATRON

Türkiye üzerine oynanan oyunlar hiçbir zaman bitmemiştir ve bitmeyecektirde. Öldürülen kim olursa olan bizim vatandaşımızdır. O günleri tartışmayla işin içinden çıkamayız. Yapmamız gereken o günlerdeki oyuna tekrar gelmememizdir, Allah o günleri bu topluma bidaha yaşatmasın. Bize düşeni en iyi şekilde yapalım. Bence şuanda Türkiye'nin en büyük sorunu AKP'dir, vatanını seven her Türk evladı onların icraatlarına karşı durmalıdır. Vatanımızın satılmasına müsade etmeyelim. Üretimi sıfır,hizmet sektörlerinin hepsi yabancıya satılmış bir ülke ayakta kalamaz bu söylediklerimi çok iyi anlayınız. Üretmeden sadece tüketerek yaşıyoruz bunlar size birşeyler hatırlatıyor mu? 1800'lü Osmanlı gibiyiz,herşey yabancılaşmış,toplum bölünmüş,padişahlar sabetaycıların(şimdiki akp) eline geçmiş,dışardan borç alınarak saraylar yapılıyor.Bırakalım geçmişi şimdiye bakalım, hatırla sevgili altıüstü bir dizidir,çok fazla gaaleye almaya değmez.
Alıntı Yaparak Cevapla
09-05-2008, 03:11 PM
SEYİTHAN

orası öyle tabi haklısın patron ama dediğinin çözümü yok Türk milleti osmanlının son dönemlerinde üretmemeyi öğrenmiş ve bunu hala devam ettirio kanımıza işlemiş bunu da çok ii kullanan günümüz dünyasını en yakın!!! takip eden akp ii kullanıo ama bilmio ki liberal ekonomi anlayışı çok güçlü devletler de ekonomiyi bir seviyeye getirecek ekonomik yöntemdir bizim gibi dışarı muhtaç olan ülkelerde ise tam bi yıkımdır Allah inşallah bu yıkıma daha fazla izin vermez
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (2): « Önceki 1 2

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.