|
LOST hayranları....
|
|
18-06-2008, 04:28 PM
|
|||
|
|||
|
millet ii kurgu ve ii oyuncular cogu zaman kazanır izlenecek bir dizi tavsiye ederim bende tüm sezonlar var ama bitiremedim ... bitirmek isteyende yok ta bahanesi bol.. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
yorumsuz.... |
|||
|
19-06-2008, 08:09 PM
|
|||
|
|||
|
RE: LOST hayranları....
izlemeyen yoktur heraldeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
19-06-2008, 11:11 PM
|
|||
|
|||
|
bence de hatta yazını izleyerek geçmirmeyecekte yoktur
|
|||
|
21-06-2008, 12:56 AM
|
|||
|
|||
|
Ben bi türlü sevemedim o diziyi yaw
|
|||
|
21-06-2008, 11:08 AM
|
|||
|
|||
|
valla mı patron nie ki
|
|||
|
21-06-2008, 11:44 AM
|
|||
|
|||
|
herkes seviyor diye heralde
|
|||
|
21-06-2008, 06:46 PM
|
|||
|
|||
|
ben izlemiorumm izleme gibi bi planımda pek yokGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
23-06-2008, 11:58 PM
|
|||
|
|||
|
aa ne büyük eksiklik bence izlemelisinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., ben lostu bitirdigim gün büyük bi bosluga düsmüstüm, aynı bosluga harry potter 7yi bitirdigim günde düsmüstüm, simdi bölümlerin birikmesini bekliorm...
Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta. Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam. Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi. ALEXSANDRO DE SOUZA ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN... |
|||
|
24-06-2008, 03:41 AM
|
|||
|
|||
|
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bn tutkun olmamak içn izlemiom dizi izleme alışkanlıgım çok wardı we bıraktım yeniden başlamk istemiomGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
06-07-2008, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
ben de izlemedmm ya bu,bu kadar büük bi eksiklik midirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align] |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Lost Türkiye'de çekilse olabilecekler... | ugcaka | 9 | 225 |
02-09-2008 12:13 AM Son Mesaj: cagR1| tHe bOss |
|

Forum Rules