|
Kurala Göre En iyi Cümleyi Kur :)
|
|
29-09-2007, 11:48 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar baştan bir kelime ile başlayarak daha sonra en son yazanın verdigi bir harf ile devam edilecekz ama cümle 5 tane kelimeden oluşuyorsa bu 5 kelimede o verilen harf ile başlayacak ve anlamlı sallamasyon olmayan bir cülem kurmaya çalışacağız.
Örnek: Kelime : Elma Harfimiz (A) Cümle : Ankaradan abimi alacaktım ama ablam arabadan atladıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. sıradaki harf: 'G' Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
29-09-2007, 11:55 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Kurala Göre En iyi Cümleyi Kur :)
galip gonca yı götürüyorGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
S Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
30-09-2007, 02:44 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kurala Göre En iyi Cümleyi Kur :)
Sew Seni Seweni Sewme Seni Sewmeyeni...
Say Seni Sayanı Sayma Seni Saymayanı... sıradaki harf 'K' gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
30-09-2007, 03:02 PM
|
|||
|
|||
|
KökBörü Kadalarımızı Koldasın.
T |
|||
|
01-10-2007, 03:06 PM
|
|||
|
|||
|
takatukayı takatukacıya taşıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
'd' GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
03-10-2007, 12:36 PM
|
|||
|
|||
|
dön dolaş duy dinle de daima doğruyu düşün ..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
harf: "P" |
|||
|
04-10-2007, 03:09 PM
(Bu Mesaj 04-10-2007 03:32 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tuba G.)
|
|||
|
|||
|
Piramidimin püskülleri paramın pireleri pislendi...
Harf "m" Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
|

Forum Rules