|
komiklikte iğrençlikler
|
|
26-09-2007, 10:37 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: komiklikte iğrençlikler
ilgi çekici?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. emeğe saygı
gözlerindeydi aşk benleyken sözlerindeydi o derin tutkun şimdi kalbimde bir boşluk ben seninleyken kayboldum!!! |
|||
|
26-09-2007, 12:11 PM
|
|||
|
|||
|
igrenç ama güldürüoGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
28-09-2007, 04:47 PM
|
|||
|
|||
|
En güzel çay hangi dağda içilir?
-Çaybar dağında.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Yeşil domatesi niye güneşe koyarlar? -Kızarsın diye. +Yoo.. Niye kızayım ki?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Ali'nin selamı var. -Hangi Ali? +Şehirlerarası otobüs terminali. ----------------------------------------------- Bunlar kimin? -Kimi benim,kimi raikkonen'in. ----------------------------------------------- Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisör yayı gibi yaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşı meraklanıp ne yaptığını sormuş. Adamda yanıtlamış: "Yayla lezzet testi". ----------------------------------------------- Ben sana örümcek olamazsın demedim, ben sana adam olamazsın dedim.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- +Örümcek adam ağ atamıyormuş, neden? -Çünkü geçici ağ sorunları varmış ----------------------------------------------- Alo, kuyumcu mu? -Evet, buyrun. +Benim kuyumu siz mi kazıyorsunuz? ----------------------------------------------- Cem Uzan, ben de üstünü örteyim. ----------------------------------------------- Adamın biri uçmus, hem de 0.7 ----------------------------------------------- Dört tarafı suyla çevrili çaya ne denir? -Adaçayı. ----------------------------------------------- +Neyse işte... -Neyse işteyse, evde kim var? ----------------------------------------------- Usame Bin Ladin'i Amerika yakalamış. Piyasada 999 Ladin kalmış. ----------------------------------------------- Cenaze namazını Jack Nicholson. ----------------------------------------------- Tatilde neden Sudan'a gittin? -Sudan ucuzmuş orası. ----------------------------------------------- Abinin selamı var. -Hangi abinin? +Duşakabinin. ----------------------------------------------- Abi sana Sıla'nın selamı var. -Hangi Sıla? +Gayri Safi Milli HaSıla .Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Yarın sizin okulda çekim varmış. -Ne çekimi? +Yer çekimi. ----------------------------------------------- cem yılmaz'sa bende yılmam ----------------------------------------------- Bir buzdolabı nasıl kısırlaştırılır? -Yumurtalıkları alınarak. ----------------------------------------------- Sandığımdan daha zekiymişsin... Çeyiz sandığımdan. ----------------------------------------------- Biraz önce sizin röntgen sonuçları geldi. Merak edilecek birşey yok. Kaburgada iki kırık vardı, biz onu photoshop ile düzelttik. ----------------------------------------------- Benim 3 tane masam var: Bilgisayar masam, çalışma masam , bir de konuşmasam. ----------------------------------------------- Çayın demi nasıl olsun? -Demi moore olsun. ----------------------------------------------- Geçen ay şubattı, bu ay bu batıcak. ----------------------------------------------- Telefonun ne marka? -Samsung. +Benimki Trabzong! ----------------------------------------------- varya sen denizde hiç boğulmazsın neden tipin kayık.. ----------------------------------------------- Can boğazdan gelir.. Sen E-5 ten gel. ----------------------------------------------- Geçen gün Michael Jackson beni aradı, tehtit etti. -Nerden biliyosun Michael Jackson olduğunu? +Bana öle-jackson dedi. ----------------------------------------------- Kimya dersleri kaldırılıyormuş. -Neden? +Kim olduğunu bulmuşlar..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Adamın biri üç desibel demiş -Sibel de üç demiş. ----------------------------------------------- Yangın dolabını açarsan nolur? -N'olur? +Yang kızar. ----------------------------------------------- John Wayne'in ebesi kimdir? -Ebeveyn. ----------------------------------------------- 77 neden 2'ye bölünmez? -Çünkü "seven"ler ayrılmaz. ----------------------------------------------- Annem git buzlukdan cola'yı al dedi. -Ben zoru seçtim. ıııııııııı ----------------------------------------------- Hakkımızı isteriz. İmza: Hakkı'nın karısı ve arkadaşları ----------------------------------------------- Saçını siyaha boyayan sarışına ne denir? -Artificial intelligence... ----------------------------------------------- Her hakkı saklıymış. Ben de bunca Hakkı nereye gitti diyordum. ----------------------------------------------- Hakan Taşıyan neden hiç piknik yapmamış? -Çünkü hiç bahar yaşamamış. ----------------------------------------------- Tahin ile Hakan Peker arasında ne fark vardır ? +Tahin pekmez, Hakan Peker.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Ben Afleck. Sean Pean. Peki kim Basinger? ----------------------------------------------- Kamamber peyniri var mı? -Yok! +Haa, iyi o zaman... Ben de zaten bisikletle gelmiştim. ----------------------------------------------- Seni kınıyorum. kın kın kın.. ----------------------------------------------- Ağlarsa anam ağlar, gerisi ninja kaplumb ağlar.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ----------------------------------------------- Düşünme o kadar. Mutlaka arayacaktır. Hem o aramazsa Funda Arar.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
28-09-2007, 11:44 PM
|
|||
|
|||
|
bunlarda güselmşGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. tşkGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
20-11-2008, 05:00 PM
|
|||
|
|||
|
RE: komiklikte iğrençlikler
espriler insanı öldürür ama iğrençlikten.....
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
|

Forum Rules