Mezunlar Derneğimiz Kurulmuştur.Üye Olmak İsteyenler Site Yönetimine Başvurabilirler...

Şuanki Zaman: 21-08-2008, 10:49 AM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)

23 Ağustosta Yapılacak Olan Mezunlar Buluşmamıza Tüm Üyelerimiz Davetlidir...

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendini Nette Satışa Çıkardı
30-03-2008, 02:35 AM
14 Kendini Nette Satışa Çıkardı
Kendini internette sattı:
Geçtiğimiz ay kendisini internetten satışa çıkartan futbolcu istediğini yaptı. İstanbul'dan bir kulüp satın aldı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre: "Amatör kümede oynayan, ancak bir 3. Lig takımında oynamak arzusuyla kendini GittiGidiyor.com’da açık artırmaya çıkaran genç futbolcu Engin Kodan mutlu sona ulaştı. Açık artırma sonucu 4 kulübün talip olduğu oyuncu, 6100 YTL’ye alıcı buldu. İstanbul bölgesi takımlarından biri olan kulübün kimliği hakkında bilgi verilmedi.

BİR HAFTADA SATILDI

İstanbul amatör küme takımlarından İmesspor’da forma giyen Engin Kodan adlı genç futbolcu, bir profesyonel takımda oynamak için oldukça farklı bir pazarlama yöntemi izledi. Futbola 2002 yılında Ümraniyespor’un genç takımında başlayan Kodan, Çengelköyspor’la 1. Amatör Küme şampiyonluğu yaşadıktan sonra geçen sezon İmesspor’da oynamaya başladı.

FANTASTİK FORVET

Bir 3. Lig takımında forma giymek arzusuyla yanıp tutuşan ve kendini ‘fantastik forvet’ olarak tanımlayan genç sporcu, Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret platformu gittigidiyor.com'da kendisini 5 bin YTL’den açık artırmaya çıkardı. Bir hafta boyunca açık artırmada kalan Kodan’a 4 kulüp talip oldu; genç forvet açık artırma sonucunda İstanbul bölgesinden bir kulübe 6 bin 100 YTL bedelle satıldı

hey teknoloji sen nelere kadirsinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-03-2008, 02:37 PM
RE: Kendini Nette Satışa Çıkardı
bu herif dün gece kadir çöpdemirin programına cıkmıstı, hala takım bulamadım felan diodu, ne ara bulmus acaba...

Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam.

Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-04-2008, 02:11 PM
bilmiom gecen ay çıkarmış satlıga kendiniGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama geri atıldı galibaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-06-2008, 05:36 PM
çok ilginç yaa gençlik nereye gidior:P Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

SuStUM;KimSE SuSmAdI,koNUşTuM;seSiMi DuYaN oLMaDı!...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »