Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
japonyadan yaşanmış bi hikaye
26-07-2007, 05:56 PM (Bu Mesaj 26-08-2008 02:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
japonyadan yaşanmış bi hikaye
Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun icin bir duvari yikar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasinda cukur bir bosluk bulunur. duvari yikarken, orada disardan gelen bir civinin ayagina battigi icin sıkısmıs bir kertenkele gorur.

Adam bunu gordugunde kendini kotu hisseder ve ayni zamanda meraklanirda kertenkelenin ayagina cakilmis civiyi gorunce. Muhtemelen bu civi 10 yil once, ev yapilirken cakilmisti. Nasil olmustu da kertenkele bu pozisyonda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamayi basarmisti?

Karanlik bir duvar boslugunda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamak cok zor olmaliydi. Sonra bu kertenkelenin 10 yildir hic kipirdamadan nasil 10 yil yasadigini dusundu- ayak civilenmisti! !..

Boylece calismayi birakir ve kertenkeleyi izlemeye baslar, ne yiyor acaba? Sonra nereden ciktigini fark edemedigi baska bir kertenkele gelir agzinda tasidigi yemekle...

Inanilmaz!!! Adami sersemletir gordugu manzara. Bu nasil bir sevgi? Ayagi civilenmis kertenkele, 10 yildir diger kertenkele tarafindan beslenmekteydi...

BİZ DOSTUMUZA KARŞI BU KADAR FEDAKAR OLABİLİR MİYİZ ?!...Düşündürücü dğl mi...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-07-2007, 09:12 AM
Cvp: japonyadan yaşanmış bi hikaye
tebrik ediyorum cemre..yine sana yakışır bi şekilde bize ders verdin..ibret alınacak bi konu...biz ki kertenkeleden daha üstün yaratılmışız..ama nedense onlar kadar öz verili olamıyoruz..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-07-2007, 04:46 PM
saol arkadaşım bence de dediğin çok doğru biz ki onlardan çok daha üstün bi şekilde yaratılmışken onlar kadar olamadımız zamanları düşünmek ve ibret almak lazım...

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 12:25 PM
14 RE: japonyadan yaşanmış bi hikaye
bişi diyim mi ibet alacagımıza uygulasak nasıl olur mesela bana yemek getirebilirsiniz bende ewe hapsoldum burdaaaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 12:33 PM
ks sanki sizn evde yemek yoq:D ben de eve hapsoldum bak sesim çıkıo mu:D

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 12:41 PM
sus kıs çaktırma fazla yemek göz çıkarmas senn ii bilmen lazm bunuGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 02:35 PM
Aaaaaa Cemrecim bak ben bilmeme rağmen lise3 de öğrendim sayenizdeeee...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını...
Yüzü gözü ıslak...
Başlar eğik...  

...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi...

: TGS :
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-07-2007, 03:07 PM
ewet yaa walla pardon yemekle ilgili sölediim sözlerimi geri alıorumm!!bizim ewde de yok yetiş bacımmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-07-2007, 04:33 PM
yok kıs bize yetişen falan yokGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. demekki bize bizden başka kimsenn yemek werecegi yok :7:

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Alıntı Yaparak Cevapla
30-07-2007, 04:45 PM
Ben vereyim bizde börek var bugün atlayın gelin,bekliyorum....

Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını...
Yüzü gözü ıslak...
Başlar eğik...  

...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi...

: TGS :
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir: