Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
japonyadan yaşanmış bi hikaye
30-07-2007, 06:29 PM
Cvp: japonyadan yaşanmış bi hikaye
helal olsun be kertenkeleye.. vefa istanbulda bir semt değilmiş sadece.. alkışlar kertenkeleye..

Bueno es culantro, pero no tanto.
..hiçkimse..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-07-2007, 07:14 PM
Cvp: japonyadan yaşanmış bi hikaye
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.güsel bi yaklaşım

hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2007, 12:13 AM
14 RE: japonyadan yaşanmış bi hikaye
adaşım ya msjını yeni gördüm bak gününde görseydim atlar gelirdim biliosun yani :7: ama yinede tşk canm :7: sen benm yerimede ye adaşız nasılsa :7:

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2007, 01:25 PM
RE: japonyadan yaşanmış bi hikaye
yaa canm nie şöle bikaç gün öncesinden sölemiorun gelirdik:D walla yemek konusu açılınca çenemiz açılıo daha bu konu bölee uzar gider:D yaw bu konunu adı neydi??Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.))

hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-08-2007, 06:00 PM
kertişler 10 sene yaşarmıymış ya Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

-Hacı noootiiiin?
+notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-08-2008, 11:15 PM
Küçük kertenkeleler 1 yıl, orta büyüklüktekiler 10 yıl, büyüklerse (komodo ejderi gibi) 50 yıl kadar yaşayabilir. eğer evdeki komondo ejderi değilse(ki evde öyle birkaç yaratık varsa adamıda yerler) abartma hikayedir.o hayvanları iyi bilirim birine bir şey oldu mu diğeri öbürünü yer...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-08-2008, 12:51 AM
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. buda ayrı bi yorum tabi ama uydurma bile olsa güzel bi hikaye bnce Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
21-08-2008, 12:30 PM
arkadaslar hikaye güzel ona lafım yok ama bu hikayeler insanları gerçeklerden uzaklaştırıyor. gerçekte düşeni yerler yardım edilmez... yok daha neler, ben yardım ederim, sen kötüysen biz ne yapalım vb. dediğinizi duyuyorum ama ne yazık ki hayat böyle... eğer inanmıyorsanız kendinize sorun etrafınıza bir bakın... eğer güçlü zayıfı ezmiyorsa bende hikayeyi gerçek diye inanırım.:P
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2008, 06:14 PM
Tabiki bu sadece bir hikaye anlatmak istediğinde zaten maharet...

Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını...
Yüzü gözü ıslak...
Başlar eğik...  

...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi...

: TGS :
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir: