|
HITMAN - mutlaka okuyun..
|
|
10-12-2007, 05:09 PM
(Bu Mesaj 10-12-2007 05:13 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : sersel.)
|
|||
|
|||
|
HITMAN - mutlaka okuyun..
bu filmi protesto ediyorum!!!!!!
bu cuma vizyona giren film başarılı aksiyon sahneleriyle göz boyuyor.. ama film boyunca yapılan mantık hataları, oyuncu ve görsel seçim yanlışlıkları filmi mahvediyor.. (bknz: http://beyazperde.mynet.com/sinekritikdetay.asp?id=1569 ) ama filmle ilgili asıl bahsetmek istediğim; neden protesto ettiğime gelince..: filmin bi kısmı İstanbul'da geçiyor.. İstanbul'daki bir sahne aynen şöyle: otel odasında -özür dileyerek- çıplak bi bayan, pencereden görülen bi cami -ortaköy camii- ve arka fonda da ezan sesi.. siz nasıl yorumlarsınız bilmem.. ama ben bunu adamların bilinçaltındali İslam nefreti olarak yorumladım.. Müslümanlarla dalga geçme ve kutsallarımızı ti'ye alma sezdim.. bu uygunsuz görüntüler nasıl olur da cami ve ezan eşliğinde verilir.. özellikle seçilmiş değil midir sizce de.. aynı şeyler başka dinlerin kutsallarıyla verilse hiç hoş karşılanır mıydı..?? en üzücüsü de filmden çıkanların filmi beğendiklerine dair birbirlerine söyledikleri sözlerdi.. bir de medyada bu konuda hiç bişey yazmıyor oluşu.. üstelik bu sahnenin dışındaki tüm istanbul sahneleri de başarısız ve kötü.. şehir hiç de iyi gösterilmemiş.. bu filmi protesto ediyorum ve size de kesinlikle gitmemenizi, kimseye önermemenizi ve gitmek isteyenleri de vazgeçirmenizi tavsiiye ediyorum.. selametle.. ![]() servet selen - boğaziçi matematik - 2003 mezunu http://www.superteklif.com/Main/SuperUye...83b283dd79 |
|||
|
10-12-2007, 05:22 PM
|
|||
|
|||
|
RE: HITMAN - mutlaka okuyun..
zaten film bi bilgisayar oyunundan esinlenerek yapılmış bir film.
Oyunu guzel degilki filmi guzel olsunGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
10-12-2007, 05:25 PM
|
|||
|
|||
|
Filmin o sahnesini merak ettim şimdi..
Gerçekten öyle bi sahne varsa,protesto etmek lazımdır,hatta ülkeye girişi yasaklanmalıdır,Türk'e Müslüman'a hakaret eden herkeste cezasını bulmalıdır! |
|||
|
10-12-2007, 05:51 PM
|
|||
|
|||
|
böyle bi şey varsa gidilmez amma hitmenin oyunu severim ben
![]() Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği |
|||