|
Herkese Merhaba
|
|
09-10-2007, 09:44 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Herkese Merhaba
tabi ki öyle yaa bence okulda disiplin uygulamaya çalıştıklarından beri okulun başarısı düşüyor tabi ki bunda çalışmamanın da katkısı var ama sonuçta oraya gelen insanlar bazı şeylerin farkında ve bu kıdem uygulaması kendi aralarındaki dayanışmayı arttırıyordu bu da tabi ki başarıyı etkiliyodu.mesela ne kadar zorlasalar da yazılı zamanında yada derslerle ilgili dier konularda çok yardımcı oluyolardı bze...saolsunlar:)tabi ki bazıları...
![]() hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
09-10-2007, 09:51 PM
|
|||
|
|||
|
evet katılıom bizim L3 lerimiz le aramız çok iiydi biz sürekli onlara saygı gösterirdik çünkü hala bile en ufak şeyde yardım ediolar ama artık bitti idarenin başına idarecilik yapmayı bilmeyen bi mdr. geçince böle oldu tabi
![]() Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği |
|||
|
09-10-2007, 09:55 PM
|
|||
|
|||
|
evet yaa o konuya hiç girmeyelim zaten mustafacım valla şimdi burda bişeyler de söylemek istemiyorum ama yazık ettiler okulumuza diyorum sadece...
![]() hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
09-10-2007, 09:56 PM
|
|||
|
|||
|
evet evet girmeyelim nese sanada tekrar hayırlı olsun ftrGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
09-10-2007, 09:59 PM
|
|||
|
|||
|
daha iyileri sana olsun abicim....Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
09-10-2007, 10:21 PM
|
|||
|
|||
|
sağolasın inşallah abla bir de fizik tedavicimiz oldu Allah muhtaç etmesin yokluğunu da vermesin inşallah
|||
|
09-10-2007, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
amin kardeşim saolasın...
|||
|
10-10-2007, 05:52 AM
|
|||
|
|||
|
yeni müdüre laf etmişsiniz tanımıyorum gerçi ama eskisi de hiç oyle aman okuluma şoyle hizmet edim aman boyle yapim gibi bişeyi yoktu.hatta etkisiz eleman da diyebiliriz.gelen gideni aratır lafı tam buna uygun olsa gerek.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
10-10-2007, 12:04 PM
|
|||
|
|||
|
tabi ki biz eskisine ahım şahım müdürdü demiyoruz ama siz bu müdürle karşılaşmadığınız için tavırlarını bilmiyorsunuz.gelen gideni aratırmış doğru ama şahsen benim hiçbir sıkıntım yoktu Süleyman hocadan şikayetçiler düşünsün onu...
|||
|
11-10-2007, 03:39 PM
|
|||
|
|||
|
şükra abla ben sana cvp yazmştm ama bi sorun war heralde gitmemş eet ben senn kuzen oluomGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ii burdaysn grş
şu okul mevzusu da almş başını gitmş aslnda biz ne dersk diyelm pek bi önemi yok çünkü alt dönemn gözu açık otoriteyı kabul etck gbı durmuolar zaten şükür ki bu arada herkesn bayramı mubarek olsn arkadşlar |
|||
|
|