Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Merhaba
16-09-2007, 12:15 AM
Cvp: Herkese Merhaba
Çıkar elbette inş. iyisindir !

Alper_Cs, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Sep 2007.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-09-2007, 12:28 PM
nese hasan bilgisayar labı varsa orda cs oynarız tolga abi varmı bilgisayar çaktırmadan yükleriz hasan aahh bide yatılı kalsan eğer bilgisayar varsa gece kaçar kaçar cs oynarız Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu arada ben abdullah 8 yıldır deryada okuyorum bu sdfl de yiz

@BDULLAH
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-09-2007, 12:39 PM
14 RE: Herkese Merhaba
ewt bilg lab war küçükte olsaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. sanırım bişi bilmeden gelmişsinz okula keşke daha çok bilgi ednseydinzGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-09-2007, 03:39 PM (Bu Mesaj 16-09-2007 03:42 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : UnDeFiNeD.)
Cevap: Herkese Merhaba
Ben zaten hiçbir şey bilmiyorum?! Abdullah sence yatılılık iyi midir ki?

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
17-09-2007, 04:59 PM
saygılı olduğun sürece ii dir aslanım merak etme yeter ki büyüklerine saygı olsun yoksa yatılılık zordur ABİ ve ABLA sıfatlarını unutmayın

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-10-2007, 06:59 PM
RE: Herkese Merhaba
MERHABA HERKESE buarada bişe sorabiirmiyim okulun başkA BİYERE MESELA ŞEHir merkezine alınma ihtimali varmıdır sizce?

hiç kimse kandine hakim olamadığı sürece özgür değildir..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-10-2007, 07:16 PM
yok çünkü aynı yere yapılmaya başlamış bile

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Alıntı Yaparak Cevapla
07-10-2007, 07:27 PM
ya evet başladı biliyorum da belki yapıldıktan sonra başka okulla değişirmi diye yani kısaca kendimi avutuyorumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

hiç kimse kandine hakim olamadığı sürece özgür değildir..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-10-2007, 07:30 PM
biz okula geldiğimizde başlamıştı değiştirelim lafları biz mezun olduk daha değiştirmediler siz oraya yaptıklarına şükredin Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Alıntı Yaparak Cevapla
07-10-2007, 09:17 PM
siz yapıldığına şükredin

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir: