|
herkes ogame e
|
|
26-05-2007, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
herkes ogame e
arkadaşlar ben ogame oynuyorum aslında daha önceden oynuyordum puanım çok yüksekti ama bıraktım bu günlerde tekrar oynamaya başladım çok güzel bir oyun bence sizlerde katılın hep beraber oynayalım ksdfl.net kullanıcıları olarak bir de ittifak kurarız bence harika olur üstelik yazda yaklaşıyor okullar kapanınca daha rahat oynarız.
|
|||
|
26-05-2007, 11:11 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: herkes ogame e
BEN DE OYNUYORDUM 17. GEZEGENDE İLK 100 DE İDİM VE İTTİFAKIMIZ 3. SIRADA İDİ AMA SIKILDIM YAW DAHA EKŞIN İSTEYEN OYUNLAR ARIYORUM BANA HAGİ OYUNLARI TAVSİYE EDEBİLİRSİN OGAME DEN BASKA...
![]() [img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
21-07-2007, 10:29 PM
|
|||
|
|||
|
walla ben de oynurm 12.gezegendeym cok zevklı oynayan varsa hemen ıttıfagıma alaym :D
oynamak ısteyen olursa 12.evrene kaydoılsn ben anlatrm gerisini ![]() нєяѕєу υgяυηα öℓєвιℓє¢єgιмιz вυ ναтαη ι¢ιη 2006 mezun KONYA MERAM TIP FAKULTESİ ;) ๔г.๓ยгคt คг๔เς |
|||
|
09-08-2007, 12:43 AM
|
|||
|
|||
|
Cevap: herkes ogame e
valla benim bir 17 dide vardı 40 da vardı bide 5 de vardı sıralama bakımında 40 da ilk50 deydim 17 didde 300 kusurdum pisikoo die 5. evrendede iyiydimde unuttum onu
|
|||
|
09-08-2007, 12:44 AM
|
|||
|
|||
RE: Cvp: herkes ogame e
Dr Fatih Yazılan:ogame nasıl bir oyun anlatabilir misiniz??? Savaş filan yapmıyorsun sadece ordu kuruyorsun galiba. Ben böyle duymuştum doktorum oncelikle gezegende hammadde ihtiyacın var hammadde uretyosun kademe kademe sonra filo basıyosun filonla saldırabilirsin ama goruntu yok sadece yazı sonra somurgeler var yani aslında guzel bir oyunda çok vakit harcaman lazım bir int cafede çalışıyosan çok guzel bi oyun onun dışında hayatını eetkiliyor |
|||
|
09-08-2007, 12:46 AM
|
|||
|
|||
*Y*E*K* Yazılan:BEN DE OYNUYORDUM 17. GEZEGENDE İLK 100 DE İDİM VE İTTİFAKIMIZ 3. SIRADA İDİ AMA SIKILDIM YAW DAHA EKŞIN İSTEYEN OYUNLAR ARIYORUM BANA HAGİ OYUNLARI TAVSİYE EDEBİLİRSİN OGAME DEN BASKA... atma benim eskisi ile aynı ittifaktaydık yenisi ilede bi kere 3ç ittifakın uyelerinin hepsi kuzendi bende 1. ittifak metalst deydim adımda pisikoydu oynayan hatırlar hata oyunun ikincisi ege abi die biriydi bizim ittideydi |
|||
|
23-08-2007, 06:00 PM
|
|||
|
|||
|
sule bi sus ya ne omertası takmssn ona sabahlara kadar oynaaaaa :P
![]() нєяѕєу υgяυηα öℓєвιℓє¢єgιмιz вυ ναтαη ι¢ιη 2006 mezun KONYA MERAM TIP FAKULTESİ ;) ๔г.๓ยгคt คг๔เς |
|||
|
23-08-2007, 08:57 PM
|
|||
|
|||
|
omerta nasıl bisey
|
|||
|
23-08-2007, 09:53 PM
|
|||
|
|||
|
en gusel oyun knight online
![]() Hak yolunda birleşelim
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
02-09-2007, 11:51 PM
|
|||
|
|||
*Y*E*K* Yazılan:BEN DE OYNUYORDUM 17. GEZEGENDE İLK 100 DE İDİM VE İTTİFAKIMIZ 3. SIRADA İDİ AMA SIKILDIM YAW DAHA EKŞIN İSTEYEN OYUNLAR ARIYORUM BANA HAGİ OYUNLARI TAVSİYE EDEBİLİRSİN OGAME DEN BASKA... Ben travian adlı oyunu oynuyorum bunu tavsiye edebilirim. http://www.travian.com.tr Age of empires in browser uzerinden oynana versiyonu diyebiliriz kısaca.. ![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
|