|
Hangi sene mezun olduk?
|
|
12-11-2006, 02:23 AM
|
|||
|
|||
|
Hangi sene mezun olduk?
Diğer şahsiyet: hangi sene mezun oldunuz?
Kudbettin: ilk sene. Diğer şahsiyet: hangi sene? Kudbettin: ilk. Diğer şahsiyet: yani? Kudbettin: 1996 Diğer şahsiyet: hadi yaa.. aramızda ihtiyarlar da varmış... ![]() kime ne diyim? |
|||
|
16-11-2006, 10:30 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Hangi sene mezun olduk?
üzülme kudbettin olur öle patavatsız insanlar :P
![]() ßaş ßaş... |
|||
|
18-11-2006, 08:30 PM
|
|||
|
|||
|
hoş geldin kudbettin abi dielim patavatsızlara aldırma bu okulda her zaman böle cıkıntılar olmustur
![]() Mustafa Ertuğrul Yurtteri - (2003-2006) 9-10-11/B Malatya İnönü Tıp fakültesi |
|||
|
24-11-2006, 10:16 AM
|
|||
|
|||
|
kudbettin abi ama onlarada hak vermek lazım yaklaşık bi 10 yaş oluyo aramızda ama gerçekten ilk mezunların hala okulu unutamaması okulumuzun nekadar güzel olduğunun ve bizim okulun mezunlarının ne kadar iyi olduğunun göstergesi bence
![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
24-11-2006, 01:08 PM
|
|||
|
|||
|
biz lise 1 yada 2 deydik;
dönem son haftası çarşamba günü akşam kapanış partisinde bir karar çıkmıştı. bu karar "her dönem son çarşambasını dondurma günü olarak kutlayalım" idi. hala bu gelenek devam ettiriliyor mu? şu an halihazırda okulda eğitim ve öğretimine devam eden arkadaşlar için, bu gelenek ne derece önem arz ediyor bilmem, ama bizim gibi mezunlar için ciddi öneme haiz sosyal bir aktivitedir. Davet olması halinde ben ve bir kaç bizim devre (sdflilk) katılmayı düşünüyoruz. zira; "davet edildiğin yere gitmemezlik etme, davet edilmediğin yerde de görünme" prensibini hayatımıza düstur edindik. ![]() kime ne diyim? |
|||
|
26-11-2006, 03:03 AM
|
|||
|
|||
|
ya ben ilk defa öle bişeyi senden duydum kudbettin yaa benim dönemimde öle bişeler yoktu :S
![]() ßaş ßaş... |
|||
|
27-11-2006, 09:05 PM
|
|||
|
|||
|
öğle birşeyi ben kendi dönemimdede duymadım aslında olsaydı güzel olurdu
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
01-12-2006, 12:08 PM
|
|||
|
|||
|
baba bu bizim lise 3 lerde vardı yani 99 mezunlaında ama biz parasızlıktan geleneği devam ettiremedik bizde her cuma geleneksel bossa tavukları kızartma şenliği vardı oda bi sene sürdü tavuklar bitince şenlik de bitti
![]() NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
|||
|
04-12-2006, 06:34 PM
|
|||
|
|||
|
oşan neden bize hiç şenlik felan yapmadınız..varsa yoksa çöm ezme..çöm yeme şenliği Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() TaEdİuM ViTaE....... |
|||
|
05-12-2006, 12:30 PM
|
|||
|
|||
|
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tüm 2007 MeZun(dostlarıma)LarINaa!! | CeMrEeE :') | 37 | 728 |
03-08-2007 12:34 PM Son Mesaj: CeMrEeE :') |
|