|
Hangi sene mezun olduk?
|
|
19-01-2007, 11:04 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Hangi sene mezun olduk?
99 da olucaktı ama 97 başında ayrıldım ve öss de TAM 40 PUAN AOBP aldım okulda kalsam 27 geliyordu.....yaniii iyi ki ayrılmışımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)))
![]() SON ŞANSI OLAN ADAM ÇOK ŞANSLI DEĞİLDİR!!! |
|||
|
19-01-2007, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
2000 mezunuyum
![]() 2000 |
|||
|
19-01-2007, 08:36 PM
|
|||
|
|||
|
Ayrıca site çok güzel olmuş emeği geçenlere çok çok teşekkürler
![]() 2000 |
|||
|
20-01-2007, 09:16 PM
|
|||
|
|||
|
2002 mezunuyum orta öğretimim düşük olsa da 1,5 sene daha sdfl de okuduğum için mutluyum
![]() 2002 mezunu maf |
|||
|
21-01-2007, 12:32 AM
|
|||
|
|||
|
gerçekten mi.....ben o okulda nerdeyse manik depresif oluyordum ama ucuz kurtuldum valla....ama gene de güzel anılarım var...
![]() SON ŞANSI OLAN ADAM ÇOK ŞANSLI DEĞİLDİR!!! |
|||
|
04-02-2007, 07:02 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Hangi sene mezun olduk?
2005 mezunuyum, ama yanılan arkadaşlar var galiba, bizim dönemlerde de mezuniyet töreninin diğer adı -en azından idare için- dondurma gecesiydi ve misafirlere dondurma ikram edilirdi
|
|||
|
08-02-2007, 04:03 PM
(Bu Mesaj 08-02-2007 05:52 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : felix2001.)
|
|||
|
|||
|
2001 mezunlarından felixi hatırlayan varmı arkadaşlar...
![]() 2001 mezunlarından olup , canerden sonra okulun gelmiş geçmiş en iyi kalecisi kim sorusunun cevabıyım... *DEAD*felix Hasan hocanın, millet wc deki fayansları kırdığında kızları içeri gönderip erkeklere söylediği veciz ifade. "aranızda ermeni pi.leri yunan tohumları var!!!" Hasan hocanın, wc tıkandığındaki özlü sözü. "İçtiği kutu kolayı kutusuyla beraber çıkartan hayvanlar var!!!" |
|||
|
11-02-2007, 03:18 PM
|
|||
|
|||
|
ben bu yıl mezun olcam malesefGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ya ewt hala dondurma partisi adı altında bi parti war beraberinde mezuniyet de yapılıo we senenin ilk aylarında çöm partisi (yeni gelenlere güya) ama çömlerden çok lise2 we lise3 partisi gibi oluo çünkü çömler gelmiolar gelenlerde zorla getirtilio ancakGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. oda idarece lise1lere hoşgeldin partisi olarak adlandırılıoGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yani gelenk dewam edio benceGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
16-02-2007, 02:35 PM
|
|||
|
|||
|
2004 MEZUNUYUM........gururlu ve mutluyum müthiş geçti......hızlı yaşadıkkkk
![]() Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine,yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisinde yuvarlanadurmuştur.Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatlariyle,ecnebilerin planları ile yükselebilsin? Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!... |
|||
|
26-03-2007, 10:51 AM
|
|||
|
|||
|
2005 mezunuyum ve geçenlerde kenan hoca bu okul sizden sonra sdfl olmaktan çıktı diyince ne kadar şaslı olduğumu daha ii anladım
![]() anadolu üniversitesi endüstriyel tasarım 2006 mezunu |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Tüm 2007 MeZun(dostlarıma)LarINaa!! | CeMrEeE :') | 37 | 728 |
03-08-2007 12:34 PM Son Mesaj: CeMrEeE :') |
|