|
eweeet öss açıklandı ...
|
|
16-08-2007, 10:20 AM
|
|||
|
|||
|
eweeet öss açıklandı ...
arkadaşlar herkes nereye gittiğini yazsın bakalım buraya birbirimizden haberimiz olsun....ben başlıyorum dokuz eylül fizik tedavi ve rehabilitasyon... devamını bekliyorum...
![]() hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
16-08-2007, 11:00 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: eweeet öss açıklandı ...
hayırlı olsun sınava giren ve tercih yapan arkadaşlara
sana da şükra ![]() Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik... "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik... ¨N¨F¨K¨ |
|||
|
16-08-2007, 11:12 AM
|
|||
|
|||
|
RE: eweeet öss açıklandı ...
teşekkürler trety...
![]() hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
16-08-2007, 11:35 AM
|
|||
|
|||
|
eee arkadaşlar hadii bir tek ben mi girdim össye...
|||
|
16-08-2007, 12:30 PM
|
|||
|
|||
|
eet şükra hayırlı olsun ben daha girmedim lise 3 öğrencisiyim tebrikler
![]() [img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
16-08-2007, 12:37 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler...
|||
|
16-08-2007, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
hayırlı olsun şükra tebrik ederim
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
16-08-2007, 12:40 PM
|
|||
|
|||
|
ya şükra sen kimsin yani ablamız mı abimiz mi tam olarak seni tanımak mumkun mü yani ismin soyismin falan
![]() [img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
16-08-2007, 06:36 PM
|
|||
|
|||
|
ben 2006 mezunuyum canım sanırım ablan oluyorumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
16-08-2007, 07:23 PM
|
|||
|
|||
|
hayırlı olsun
![]() Hak yolunda birleşelim
Gelin savaşa savaşa Türklükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa |
|||
|
|