|
eweeet öss açıklandı ...
|
|
17-08-2007, 11:02 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: eweeet öss açıklandı ...
319 aldım tercih yapmadım ...tıp istiom inş seneye
bu sene kalan arkadaşlara başarılar..tabi gidenlerede:D ![]() |
|||
|
17-08-2007, 11:06 AM
|
|||
|
|||
|
Ben de 326 aldım tercih yapmadım sayılır...
Hayırlısıyla seneye Tıp istiyorum... Gidenlere hayırlı olsun,kalanlar da çalışmaya başlasın artık...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. BAŞARILAR... ![]() Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
17-08-2007, 10:41 PM
|
|||
|
|||
|
ben oguzhan türksayar hacettepe tıpa gidecem(türkce olanına) kazanan arkadasları tebrik ediyorum gelecek seneye bırakan tüm arkadaslara basarılar diliyorum ayrıca gelecek sene ersinin derece yapacagına inanıyorum
|
|||
|
17-08-2007, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
Oğuzhanın mesajında bi asalet var ya:-)
Nedendir bilmiyorum ağır ağır ve de bastıra bastıra okuma isteği doğuyo içimde:-D Tebrik ederim herkesi... Nasıl olsa herkes mezun oldu dimi? ![]() VODKA.... Connecting people |
|||
|
18-08-2007, 11:56 PM
|
|||
|
|||
|
bunu bende farkettim aruz fenerlilikten gelio herhalde tahminimce
|
|||
|
19-08-2007, 10:49 AM
|
|||
|
|||
|
RE: eweeet öss açıklandı ...
ya arkadaşlar şu konuyu düşürmeyelim lütfen herkes nerde olduğunu yazsın bekliyorum... sewinçlerinizi paylaşalım...
![]() hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
25-08-2007, 07:12 PM
|
|||
|
|||
RE: eweeet öss açıklandı ...
oguzkagan Yazılan:ben oguzhan türksayar hacettepe tıpa gidecem(türkce olanına) kazanan arkadasları tebrik ediyorum gelecek seneye bırakan tüm arkadaslara basarılar diliyorum ayrıca gelecek sene ersinin derece yapacagına inanıyorum sağolasın ede inşallah hakkımızda hayırlısı olsun burdanda okulunda başarılar dilerim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
05-09-2007, 11:01 PM
|
|||
|
|||
|
herkese hayırlı olsun...
![]() Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ***KıZıLDeNiZ*** |
|||
|
|