|
en çok taraftarı olan takım hangisi??
|
|
10-09-2007, 10:55 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: en çok taraftarı olan takım hangisi??
e yani saygı duyuyorum görüsüne 1)atanın izinden gitmek taraftarı cok olan takımı desteklemek diil atanın destekledigi takımı desteklemektir 2)atatürk azınlıkta diildi türk milleti oun yanındaydı karsısında olan dıs gucler ve osmanlıydı ki laf nereye gitti ornegin sayesinde 3) gsnin istatistikleri nerde fazla onuda bi acıkla gözünü seveiyim 4)azınlık olmanın ne gibi imtiyazlar dogurdugu konusunu biraz somutlastırırsan sewinirim 5) hadi tamam kabul ediorum siz ayrıcalıklısınız biz dogustan fenerli olmakl sıradanlıgı(!) tercih etmis olduk.... ;)
|
|||
|
10-09-2007, 02:07 PM
|
|||
|
|||
|
RE: en çok taraftarı olan takım hangisi??
lozanla aznlklara ayrıcalk kaldrlmştr deyp ardndan Atamızn izindeyz deynce böle bağdaçtrdıını sandm. yazdıın bu şeklde de anlaşılabılıo anketleri sorarsn da adres vereblrm çünkü dün ben araştrdm en cok gs wardı nese önemli deil yanı fbli olmk da Atann iznden gitmk deil çünkü sadce fblilr Ataturkçu deil bi önemi yok yanıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ha bi de Ataturkn ardnda turk milletı wardı dıosn heralde adam doğduundan beri arkasnda deildi millet de Ataturk de onları kazanana dek uğraşmak zorndaydı benm bildiim |
|||
|
11-09-2007, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
dediklerim genlde yanlıs anlasılıo türkcemin akıcılıgı ve mükemmelliginden kaynaklanıyo bu, sende bunun azizligine ugramıs olabilirsin ;) , yani herangi bi sitede yapılan bi arastırmanın ne gibi bi gecerliligi olur oda tartısılır ama senin dedigin gibi olsun sorun diil , o cumleden sadece fenerliler ataturkcu die bi anlam cıkarmak benim acımdan bakınca cok mumkun gorunmuyor atatürkün fb kulup binasını ziyaret edip fenerbahceyi ovucu sözler soylemesi bana fenerbahcenin ataturk gozunde en degerli takım oldugu izlenimini aşılıyor buda bu konuda takımımla ovunmem icin yeterli bi sebep , ataturkun türkiyeyi kurtarması konusunda da diyebilecegim seyler; ben tarihe karsı ilgi duyarım ama inkılap tarihine deil inkılap tarihim berbattır ama sen bu sene bi inkılap tarihi gör de oyle konusalım bu konuyu tamammı???
|
|||
|
30-09-2007, 12:37 PM
|
|||
|
|||
|
tabiki galayatasaray başka alternatif yoook
![]() vatan ne türkiyedir turklere ne türkistan, vatan buyuk ve muebbet bir ülkedir;TURAN |
|||
|
02-10-2007, 09:24 PM
|
|||
|
|||
|
yapma be demek baska baska alternatif yok, bencede tek alternatif var ama bu senle uzlasabilecgim bi alternatif diil...
|
|||
|
18-12-2007, 01:15 PM
|
|||
|
|||
|
RE: en çok taraftarı olan takım hangisi??
galatasaraayyy
![]() PaRANIN deĞERİ ARTTI MİLLET.....iNSAnın DEĞERİ BATTI!!... |
|||
|
23-12-2007, 01:55 AM
|
|||
|
|||
|
FENERBAHÇEEE'MGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
16-02-2008, 09:19 PM
|
|||
|
|||
|
tabiiii ki beşiktaş
|
|||
|
16-02-2008, 09:44 PM
(Bu Mesaj 14-03-2008 12:16 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
FENERBAHÇEEEEEGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| İçindeki Duygulardan Hangisi Daha Kuvvetli??? | gizeMmM_!!! | 39 | 302 |
03-10-2008 09:01 PM Son Mesaj: LEGENDARY_EAGLE |
|
| size en guzel mevsim hangisi, nıe? | fdm_nr | 10 | 258 |
03-11-2007 05:53 PM Son Mesaj: sibel2050 |
|
| sizce en kıl ders hangisi | bekir g | 32 | 1,101 |